tiistai 1. huhtikuuta 2014

Kaaoksen keskeltä

Tyttö sai Tuliniekasta muiston :)

Eilinen päivä meni taas aika pöhnässä töiden jäljiltä. Kuitenkin väsymystä pahempi tekijä oli järkyttävän kipeät poskiontelot, jotka olivat aivan turvoksissa ja tukossa sekä hengenahdistus, joka helpotti vasta illemmalla. Työterveyshoitaja on tietenkin tämän viikon lomalla, joten toivottavasti ensi viikolla ollaan vähän viisaampia mitä tehdään. Ei kuitenkaan voi näinkään jatkua, että meinaan tukehtua työmaalle. Nytkin kotona ollessa olen täysin oireeton, mutta oireet alkavat parin tunnin töissäolon jälkeen. 

Kissat olivat olleet sitä mieltä, että tekemäni pääsiäiskranssi näyttää paremmalta lattialla ja ilman munia. No, korjasin sen ja siirsin tekemääni naulakkoon, josta hippulat eivät sitä pääse enää käpälöimään. Hioin myös varastosta tuomamme peilin ja maalasin sen kertaalleen.
Kävimme tänään Tuliniekassa Savitaipaleella ja mukaan tarttui taas vähän kaikkea ihanaa kotiin. Ostin samanlaisen kynttilänjalan, jonka ostin jo aiemmin ja valkoisen nauhakynttilän olohuoneeseen. Munakoriin olin aikeissa askarrella munia, mutta tarvikkeet eivät olleetkaan sopivia, joten askartelu siirtyi. Kämppämme on ihan sekaisin tällä hetkellä kaikkien huikeiden idisteni ja niitä seuranneiden muutosten takia. Huomenna lähdemme viemään tytön vanhan vaatekaapin tädilleni, joten saamme edes hieman siistittyä kotia. Viikon päästä saamme (ainakin toivottavasti) Ikeasta uuden kaapin ja makkarin harmoniakin toivottavasti sen myötä palautuu. Toivottavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)