sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Sisustussunnuntai
Tänään pääsin vihdoin lenkille koettamaan uusia pohjallisia! Varauksettoman tyytyväinen en kuitenkaan ole, sillä toinen lonkka kyllä ainakin kipeytyi hölkällä ja tietysti tottumattomuutta jalkapohjat kipeytyivät aika tavalla. Mutta hölkkä oli huikeeta ja mukavaa pitkästä aikaa! Oli kiva huomata, miten luonto oli muuttunut viime lenkin jälkeen kun kevät on edennyt niin pitkälle. Tämä on ehdottomasti vuoden parasta aikaa kun kaikki alkaa vihertämään ja kesä on vasta edessä. 


Vene laiturissa.Lenkkipolullahan jolkotteli vastaan myöskin ketturepolainen - JA TIETENKÄÄN MINULLA EI OLLUT KAMERAA MUKANA!!! Mietin vielä kotoa lähtiessä, että jaksaisinko napata kameran mukaan, mutta enpä sitten ottanut. Tosin jos kamera olisi ollut matkassa, ei kettu olisi vastaan hölkännytkään. Citykettu oli aika kesy ja pysyi paikallaankin hyvin, sitä olisi ollut niiiiiiiin hyvä kuvata.


Etsi kuvasta kettu...Tänään ehdin vähän inspiroidakin kotona. Tein uuden kangassydämen keittiöön tyhjäksi jääneelle paikalle. Kun raivasin pääsiäiskoristeet pois, koti jäi jotenkin kesken enkä ollut tyytyväinen tavaroiden sijoitteluun. Koskas kyllä olisin, ainakaan kovin kauaa. 

Kyhäsin myös aiemmin ostamani puusydämen valmiiksi ja se pääsi paikoilleen makkarin vanhaan ikkunaan, johon sen olin suunnitellutkin. Leikkasin lautasliinasta sopivan ruusukuvion ja päälle decoupagelakkaa sekä kulmaan rusetti. Sisustin ikkunan muutenkin uuteen uskoon - hetkelliseen lopulliseen muotoonsa. Ikkunalle pääsi itsetehdyn pupun ja sydämen lisäksi myös vanha kirppikseltä löytämäni Kotiliesi sekä vauvanpeitto. 
Sisustelin myös tytön leikkinurkkausta. Tytsyn pöytä alkoi olla täynnä kynänjälkiä, joten kynäpurkki oli nostettava ylemmäs. Niinpä tein hyllyn päälle pienen asetelman koulutarvikkeista, vaikka jokunen vuosihan kouluun lähtöön meillä vielä vierähtää. Ja kun inspiraatio kerran iski, teinpä eteisen penkille sydäntyynyn. Ompelin tyynyyn pitsinauhan somisteeksi. Kankaan sain kirppikseltä 70 sentillä ja pitsi oli nauhasta, jonka ostin kirppikseltä neljällä eurolla. Itsetehty on aina kauneinta :) Se ompelukone alkaisi kyllä vaan olla oikeasti kova juttu...!!

'

Torkkupeittoa. "Vain muutama" tilkku puuttuu...
Huomenna jälleen töihin. Työvuoroja onkin enää kaksi jäljellä ennen lomaa! Ensi viikko menee aika hulinalla matkavalmisteluita tehdessä. Täytyy nyt oikeasti ehtiä katsoa vaatevarastot läpi ja pakatakin ja tytölle on vielä hankkimatta matkavakuutus. Rooma, täältä tullaaaaan! Viikon päästä mahtaa jännittää ja voi olla, ettei nukkumisesta tule mitään, vaikka maanantaiaamun herätys onkin tosi aikainen. Apua apua apua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)