sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Sisustussunnuntai


Torkkupeittoa. "Vain muutama" tilkku puuttuu...

Tänään ehdin vähän inspiroidakin kotona. Tein uuden kangassydämen keittiöön tyhjäksi jääneelle paikalle. Kun raivasin pääsiäiskoristeet pois, koti jäi jotenkin kesken enkä ollut tyytyväinen tavaroiden sijoitteluun. Koskas kyllä olisin, ainakaan kovin kauaa. 


Kyhäsin myös aiemmin ostamani puusydämen valmiiksi ja se pääsi paikoilleen makkarin vanhaan ikkunaan, johon sen olin suunnitellutkin. Leikkasin lautasliinasta sopivan ruusukuvion ja päälle decoupagelakkaa sekä kulmaan rusetti. Sisustin ikkunan muutenkin uuteen uskoon - hetkelliseen lopulliseen muotoonsa. Ikkunalle pääsi itsetehdyn pupun ja sydämen lisäksi myös vanha kirppikseltä löytämäni Kotiliesi sekä vauvanpeitto. 
Sisustelin myös tytön leikkinurkkausta. Tytsyn pöytä alkoi olla täynnä kynänjälkiä, joten kynäpurkki oli nostettava ylemmäs. Niinpä tein hyllyn päälle pienen asetelman koulutarvikkeista, vaikka jokunen vuosihan kouluun lähtöön meillä vielä vierähtää. 
Ja kun inspiraatio kerran iski, teinpä eteisen penkille sydäntyynyn. Ompelin tyynyyn pitsinauhan somisteeksi. Kankaan sain kirppikseltä 70 sentillä ja pitsi oli nauhasta, jonka ostin kirppikseltä neljällä eurolla. Se ompelukone alkaisi kyllä vaan olla oikeasti kova juttu...!!


Huomenna jälleen töihin. Työvuoroja onkin enää kaksi jäljellä ennen lomaa! Ensi viikko menee aika hulinalla matkavalmisteluita tehdessä. Täytyy nyt oikeasti ehtiä katsoa vaatevarastot läpi ja pakatakin ja tytölle on vielä hankkimatta matkavakuutus. Rooma, täältä tullaaaaan! Viikon päästä mahtaa jännittää ja voi olla, ettei nukkumisesta tule mitään, vaikka maanantaiaamun herätys onkin tosi aikainen. Apua apua apua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)