tiistai 22. huhtikuuta 2014

Suloisen lämmin vapaapäivä


Mikä lämmin päivä! En muista ihan äsken olleeni t-paita päällä ulkona. Tänään tytöllä oli ensimmäinen hammastarkastus hammashoitajalla. Aamupäivällä kävimme kaupassa ja ehdimme vähän nauttia ulkona auringosta ja tutkimme ötököitä ja kukkia suurennuslasilla. Tyttöä kiinnostivat kovasti mehiläiset ja muurahaiset. 


Hammastarkastuksen jälkeen lähdimme isomummon luo Parikkalaan. Mummon luona oli taas kiva käydä pitkästä aikaa ja mummo oli iloinen ja tyytyväinen, vaikkakaan rassukka ei enää juuri näe eikä kuule. Kävin mummolan navetanvintillä ja sieltähän tein vaikka mitä upeita löytöjä!  

Vintissä oli vanha kehto, jonka mummo kertoi olevan vanhempi kuin hän. Kehto on ilmeisesti yli sata vuotta vanha. Hieman rikkikin se oli - tosin liekö ihme niin vanhaksi esineeksi - mutta komea se kyllä oli! Kehdossa oli mielenkiintoisia vanhoja tavaroita, mm. kahviprännäri ja vanha silitysrauta sekä vanha puinen vispilä. Itselle vintistä tarttui matkaan vanha perunalaatikko, josta tosin yksi lauta puuttuu pohjasta. Mummon luvalla otin perunalaatikon matkaani. Inspiroin siitä jotain, mielessä on jo monen monta huikeeta idistä! Jottei askartelut vain lopu kesken, niin hankin itselleni projekteja koko ajan lisää... Mummolakäynnin jälkeen ajelimme Kiteelle äitini lapsuudenkotiin tätini vieraaksi. Pari eläinhavaintoakin tuli tehtyä, kun liiterin takana oli kaksi riekkoa/akkateereä sekä takapihalla illalla puuhailevat semivalkeat pupuset. Kummastakaan pariskunnasta en ehtinyt tietenkään kuvaa ottaa... Huoooh. 


Huomenna minulla olisi pari kuvauskeikkaa ja sitten täytyykin lähteä kotiin päin, että ehtii torstaina taas töihin. Vapaat vaan aina häviävät johonkin... Työvuoroja ei olisi enää kuin kolme jäljellä ennen lomaa!! Roooomaaaaaaa!! Ps. Enkä tiedä vieläkään mitä pakkaan mukaan... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)