lauantai 12. huhtikuuta 2014

Virvon varvon ja sisustan!

Yksi tuoli vielä maalaamatta. Kunhan ilmat lämpeävät,
että pääsee hiontahommiin :)

Vapaat vain hujahtavat kun tekemistäkin piisaa niin paljon. Eilen ohjelmassa oli makkarin kaapin kokoaminen, vihdoin. Kasasin kaapin yksin ja sain kun sainkin sen köijjättyä makkariin paikoilleen! Saranoiden ruuvaamisesta sai taas känsät käteen ja muutama kirosanakin taisi päästä, mutta raa'alla voimalla siitäkin selvittiin. Assareitakin löytyi tietenkin - parhaimmillaan kolmekin kappaletta. Lopputuloksesta tuli kuitenkin hyvä. Laitan kaapista ja makkarista ylipäänsä kuvaa myöhemmin kun saan makkarin esiteltävään kuntoon.Assistentti numero 1.


Kävin myös vaihteeksi Askaretassa - tällä kertaa menin ihan hakemaan sieltä jotain tiettyä. Eli lautasliinoja Ikeasta ostamaani peiliä varten. Olin saanut peiliä varten huikeen idiksen Ikeassa peilin nähtyäni ja eilen päätin toteuttaa idikseni. Sain muutaman hienon vintage-henkisen lautasliinan, joista peilin koristus sitten syntyikin. Leikatessa meinasi hieman välillä kiroiluttaa, mutta sain kun sainkin ruusukuviot leikattua jotenkuten siististi. Laitoin kuviot ihan paperiliimalla kiinni ja sivelin decoupage-lakkaa päälle. Vóila! Peili pääsi komeilemaan eteisen seinälle. 
Tänään kävimme tytön kanssa aamulla kiertelemässä kirppiksiä. Tällä erää kirppisten anti jäi todella huonoksi: emme nimittäin löytäneet mitään. Kävimme myös Anttilan outletissa (Lappeenrannan Anttila on remontissa ja vanhan Anttilan tilat tyhjennetään alennusmyynnin avulla). Jäljellä ei ollut mitään meitä kiinnostavaa ja sieltäkin lähdimme tyhjin käsin. 

Matkalla autolle bongasimme kuitenkin kiinnostavan kaupan, josta äitini on joskus maininnut. Kyseinen liike on muuttanut Savitaipaleelta Lappeenrantaan jokunen aika sitten ja nyt huomasin sen sijainnin ensimmäisen kerran. Tallipajan puoti oli aivan unelmakauppa! Liikkeessä myytiin ihania GreenGaten tuotteita ja paljon muuta mukavaa ja kaunista. Alakerrassa oli myös muutaman hyllyn kokoinen pikkukirppis. Itselle kaupasta tarttui matkaan kynttilänjalka sekä riippuva luistinkoriste alenurkasta. Tyttö ihastui Mailegin silityslautaan, pykkitelineeseen ym. leluihin. Sain myös tuunattua Mikkelin kirppikseltä toissapäivänä ostamani puulaatikon ja se pääsi paikoilleen keittiönpöydälle. Tänä aamuna viimeistelin laatikon ruusulautasliinoilla ja avot! Äitini oli löytänyt minulle Arabian vanhan teepannun, joka pääsi keittiönpöydälle puulaatikon viereen. GreenGaten ruusuliina pääsi pöydälle ja pöydältä löytyy vähän pääsiäistäkin Tuliniekan kynttilöiden ja kanasen sekä munatelineen muodossa. Rairuohokin lähti kasvamaan!! Koska kotonamme asuu kaksi yli-innokasta hortonomia, rairuoho päätyi lintuhäkkiin turvaan kaltereiden taa. Siellä se saa kasvaa rauhassa. Teimme tänään tytön kanssa virpomavitsoja huomiselle. Huominen virpomareissukierros vienee melkein koko päivän, joten kotona hommailu jatkuu maanantaina eteisenpenkin parissa. Sahaamme huomenna penkin sopivaksi ja maanantaina pääsen ostamaan istuintyynyyn sopivan kankaan. Tyyny on jo leikeltynä sopivaksi, tytön vanhasta pinnasängyn patjasta. Tarkoituksena olisi myös ostaa samalla kangasta olkkarin jalkalamppuun, jotta saisin lampun tuunattua kuntoon. 
Sain kummiltani pari Unelmien Talo ja koti-lehteä, joista sain taas niitä kuuluisia huikeita idiksiä, joten saatan tarvita kankaita enemmänkin. Paljon on kaikkia huikeita idiksiä ja niin vähän aikaa. Katsotaan mitä kaikkea tässä vielä vapailla ehtii, onhan tässä vielä 3 päivää vapaata! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)