torstai 1. toukokuuta 2014

Kiire kiire kiireKiteytettynä pari viime päivää: kiire!! En ole ehtinyt pariin päivään blogiinkaan mitään kirjoittelemaan. Nyt kun Rooman reissuun ei enää ole kuin muutama päivä, alkaa pakkauspaniikki iskeä! Tekemistä olisi niin vietävästi, mutta mistä sitä aikaa. 


Sain kun sainkin viimein syynättyä vaatekaappiani toissapäivänä ja pakkasin omat vaatteet Roomaan ja tänään olisi luvassa neidon vaatteiden pakkaaminen. Pienen muksun kanssa tavaraa tuppaa kertymään helposti kun on varauduttava vaikka minkälaiseen katastrofiin. Tavaraa kertyy itselle aina muutenkin liikaa mukaan, hyvä syyttää lasta... 

Laukkuvalikoimakin on mennyt uusiksi ainakin puolenkymmentä kertaa, mutta ehkä nyt menomatka ainakin sinnitellään yhdellä matkalaukulla ja otan käsimatkatavaroihin repun, jonka voi poistulomatkalla tuikata vaikka ruumaan. Uskoisin, että poistullessa meillä kuitenkin sitä tavaraa on enemmän.Vaatteita pakatessani heitin samalla turhia vaatteita pois vaatekaapista ja kyllähän niistä se Ikean kassillinen kertyi, eli lauantaina on mentävä varaamaan kirppispöytää, ei muu auta. Varastomme tursuaa tavarasta kun olen sinne köijjännyt sisustellessani ja raivaillessani meille turhaksi käynyttä roinaa, joten kirppispöytä on pakko saada, ennenkuin häkkivarasto romahtaa. Mummi vei tytön vapun viettoon lapsuudenkotiinsa, jonne myös tätini ja tytön pikkuserkku tulivat. Eilen siis kävin vappuaaton kunniaksi postissa hakemassa HM&:n paketin, jossa oli ihania kotijuttuja. Uusista tavaroistahan alkoi taas rönsyämään sisutaminen; kun yksi tavara vaihtoi paikkaansa ja lopulta sitten vähän useampikin. Sisustelun jälkeen lähdin lenkille - tällä kertaa kameran kanssa. Matkaa taittui nelisen kilometria - mahtava fiilis päästä taas lenkkeilemään! 

Romanttiset pulut lenkkipolun varressa.

Lenkin jälkeen vappuaattoni jatkui valkoviini-spritekannullisen kanssa ja hiuksia värjäten. Ei ollenkaan huono. Tein mainoksia ja sopimuksia ym. Hurjinta oli ehkä se, että löytyi meidänkin lattialta yhdet oksennukset - kissan tosin. 

Oikein mukavaa vappua kaikille! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)