maanantai 26. toukokuuta 2014

Kuvailua ja hellettä


Vapaat hujahtivat taas ohi, tällä erää helteisissä merkeissä. Paljon tuli tehtyä ja nautittiin auringosta ja lämmöstä täysillä! Sain kirppiskamat lajiteltua ja hinnoteltua ja eilen reippaana tyttönä sain myös hiukkasen siivottua varastoakin. Nyt sinne mahtuu jopa menemään ihan sisällekin... Huomenna pitäisi köijjätä kamat kirppikselle myyntiin. 
Kävimme tytön kanssa satamassa jätskillä, leikimme ulkona ja sain napsittua tytöstä hyviä kuvia Linnoituksessa, joista yksi kuva oli ylitse muiden! Kävimme myös moikkaamassa kummipoikaa Kiteellä ja napsin myös hänestä ja pikkuveikasta kesäisiä miljöökuvia. 


Miss Teinixxx

Perjantaina olisi ollut työvuoro, mutta torstain ja perjantain välisenä yönä mahatauti päätti toisin. Mahatauti teki parin päivän pakkopaaston ja pari päivää paastonneena olikin hyvä heittää lauantaina bikinit päälle ja lähteä huonomman puoliskon kanssa Saimaalle. Brunaa tuli muutenkin tämän viikon aikana mukavasti. Kaljupäinen herra asensi veneeseen toisenlaiset penkit, joilla auringonpalvonta oli entistä mukavampaa kun penkit sai vaaka-asentoon :)


Viikonloppuna tuli myös katsottua lätkää ja kävin moikkaamassa isoveljeä. Tarkoituksenani oli jo viime kesänä lähteä erään kaverin kanssa käymään Repovedellä, mutta se jäi suunnitelmaksi, kun kaverin nilkka murtui. Repoveden reissu tuli puheeksi toisen kaverin kanssa ja sovimme, että lähdemme kiertämään kansallispuiston juhannuksen jälkeen. Katsotaan kuinka hapoilla on jalat 24 kilometrin patikoinnin jälkeen.


Tyttö oli lauantaiyön mummin luona, joten sunnuntai-aamuna ehdin käymään hyvin lenkillä. Mahataudin jälkimainingeissa lenkki kulki yllättävän hyvin ja tuli juostua melkein suurin osa matkasta! Helteestä huolimatta. Tuli juostua niin kovaa, että eräässä alamäessä vauhti kiihtyi niin kovasti, että housutkin putosivat polviin... Täytynee ostaa paremmat shortsit. 

Lenkkipolun varrelta.

Tämä päivä menee töissä ja aamulla taas vapaiden viettoon. Hellesäät loppuvat sääennusteen mukaan tähän päivään ja vietämmekin vapaapäivät sitten sadesäässä. Onneksi on Maija Mehiläisiä dvd:llä.

Ps. Muut paitsi lapsikuvat tällä erää iPhonella otettuja, joten kuvanlaatu on mitä on...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)