perjantai 16. toukokuuta 2014

Rooman tuliaiset

Kevätlenssu selätti minut kotiin ja olo on kurja. Työvuoro jäi tältä erää välistä ja kotosohva kutsui. Jos aivastan vielä kerrankin, oksennan. Yyh. Lenssun kourissa ajattelin piristää itseäni ja palata vielä hetkeksi Rooman matkatunnelmiin, ostosten merkeissä.


Zaran lastenvaateosasto tuli taas tyhjennettyä. Lapsille Zarasta löytyy aivan ihania vaatteita ja vieläpä laadukkaita! Itselle en Zarasta montaakaan vaatekappaletta ole löytänyt, kun hyntteet ovat vähän turhan kapeaprofiilisia. Vaikka en mikään raamikas olekaan, hartiat ja hauis ottavat yleensä vaatteissa kiinni. Tytölle tarttui matkaan tällä kertaa farkkutakki, mekko, T-paita, shortsit ja shortsihaalari. Tyttö tosin oli itse sitä mieltä, että farkkutakki ei ole hieno ja se annetaan kuulemma serkkupojalle. Ekan kerran se laitettiinkin päälle itkun säestämänä, mutta kuitenkin se lopulta kelpasi päälle. 
"Ei-hieno farkkutakki" 
Shortsit.
Pirteä T-paita.
Vaikka Zara onkin espanjalainen merkki, Via del Corson ostoskadun varrella niitä oli valehtelematta kolme. Esimerkiksi Stradivarius ja Bluesand, jotka ovat italialaisia vaatemerkkejä, jäivät pimentoon, eikä niitä paljon Via del Corson varrella ja lähiseuduilla näkynyt. Onhan Zara toki "ylellisempi" merkki kuin kyseiset halpatuotantoketjut, mutta itse ihmettelen kyllä, mitä H&M sitten teki Via del Corson varrella... 

Löysimme Via del Corson varresta myös pienen lastenvaateliikkeen, josta tytölle tarttuikin matkaan kauan kaivattu kiti-kissa-pyjama, T-paita ja mekko :) 


Tämän paidan olin ostanut vahingossa :D 
Mekko.

Kiti-kissa-paita :)
Itselle löysin pari paitaa. Toinen sopii hyvin vaikka veneilyreissuille bikinien päälle jos vilu yllättää :) Vatikaanista löysin Oyshon liikkeen, josta ostin taas hyviä sukkia, joita Barcelonastakin ostin. Noh, niihinhän jäi tosiaan hälyttimet paikoilleen. Tuli kieltämättä vähän myymälävaras olo kun kotona hakkasin vasaralla hälyä löysemmälle ja kaljupäinen herra nappasi hälyn lopullisesti irti sivuleikkureilla. Parhaimpana ostoksena oli kuitenkin ehdottomasti Ralph Laurenin laukku!! Ostin pari muutakin laukkua, joista toisen (Sisley) vetoketju renkkaa :( Täytyy viedä suutarille, josko sille jotain voisi :) Toinen laukku päätyikin äidille, kun laukku näyttikin sitten niin hyvältä. Enpä minä sillä mitään tekisikään, kun sain Ralph Laurenin! Kuva nyt ei ole järin edukseen. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)