lauantai 17. toukokuuta 2014

Vapaiden sisustussatoa

Kevätflunssa alkaa omalta osalta hieman helpottamaan, mutta nyt se viheliäinen otti vallan huonommasta puoliskosta. Onneksi tyttö on vielä säilynyt terveenä. Säästöprojekti on hiukan karannut käsistä ja nyt muutamien firman kulujen myötä säästötavoite on jäänyt alle toivotun, joten kukkaronnyörit tellättiin taas kiinni. Säästöprokkikseen sopivasti hankin keittiönpöydälle valkoisen vahankaan ja siihen päälle valkean pitsivahakankaan - ja tadaa! Meillä on "valkoinen pöytä!" (Säästin tässä Ikean reissun ja 150 euroa pöydästä, ei siis huono vaihtoehto ollenkaan.) 


Matka- ja valokuvakiireiltäni ehdin myös vähän sisustella vapaillani :) Askartelin vanhaan ikkunaan sydämen, jota olin pitkään ollut aloittamassa - ja olin jo koko projektin unohtanutkin... No, vihdoin tuli valmista ja ihan kivalta näyttää :) Matkakuume ei vain helpota mihinkään päin, päinvastoin. Pientä helpotusta asiaan toi isin kanssa varattu Tallinnan reissu juhannusviikolle, vaikkei olekaan kuin yhden yön reissu, mutta tyhjää parempi sekin :) En ole aiemmin Tallinnassa käynytkään (vihaan laivoja...) joten tuleepahan nyt sekin aukko sivistyksestä täytettyä. Menemme omalla autolla ja yövymme Vanhassa kaupungissa neljän tähden hotellissa. Saa nähdä millainen hotelli sitten lopulta on.
Tänään kun olo on ollut jo hiukka parempi niin käväisin kauppareissulla jakelemassa parit mainokset kaupungille. Saa nähdä, tuottaavatko tulosta. Toivotaan ainakin! Kirppispöytä tuli myös varattua, joten nyt pitäisi uskaltautua varaston syövereihin hakemaan kirppiskamat pestäviksi ja hinnoiteltaviksi... Varastoon ei oikeasti enää mahdu edes sisään.

Toivottelen lämpimiä päiviä! :) Huomenna pitkästä aikaa sorvin ääreen, jotta voi sitten taas maanantaina aloittaa vapaat.

2 kommenttia:

  1. Nättiä on ja tuo kangassydän on aivan ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siitä ei kyl niin hyvää tullu kun siitä äitienpäivälahjaan tehdystä vastaavasta, tuo rusetti meni vähän ketuilleen...

      Poista

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)