tiistai 20. toukokuuta 2014

Veneilyä ja hellettä

Eilen oli mitä upein päivä jäädä vapaille, ainakin säiden osalta. Hellettä riitti! Pikku ylkän jälkeen oli kiva heittää lenkkarit jalkaan ja lähteä hölkälle. Viittä kilsaa enempää ei olisi pystynyt vetämään, ristus mikä kuumuus! Soijaa pukkasi siihen tahtiin, että kotiin tultua olin kuin rusina ja sain tankata vettä varmaan kaksi litraa kerrallaan. 


Pysähdyin kesken lenkin hetkeksi chillaamaan ja nauttimaan auringosta Linnoituksen valleille. Näköalathan valleilta on loistavat ja mikäli joku eksyy Lappeenrantaan turistina, suosittelen lämpimästi Linnoituksessa vierailua. Roomassa katselin kateellisena kun ihmiset olivat lenkillä Villa Borghese-puiston upeissa vehreissä maisemissa, mutta eilen kotimaisemia zoomailtuani, täytyi todeta, ettei nekään pöllömpiä ole. Suomen kesä on ehdottomasti paras! 

Hain neidin hoidosta ja suuntasimme kaljupäisen herran päästyä töistä "laivalle" niinkuin juniori asian ilmaisi. Ajoimme veneellä satamaan ja kävimme syömässä herkulliset vohvelit (savukinkku, savujuusto, peruunasalaatti, NAM!) Jatkoimme matkaa kohti Luukkaansalmensiltaa. Pikku venekuski ajeli innoissaan ja malttoi istua jopa paikallaankin, kun vauhti vain pysyi kovana. "Apua, me mennään sillan ali!"Bongasimme matkalla pari upeaa kanadanhanhiparveakin. Tirpat lentelivät veden yllä ja uiskentelivat parvena keskellä selkää. Ei ollut kunnon putkea mukana, niin ei kummoista kuvaa tirpoista saanut (ei niiden lähellekään veneellä päässyt, kun karkasivat :D ) 

Tämä päivä on mennyt helteisissä merkeissä ja mainoksia jaellen ja kotihommien merkeissä. Huomenna sitten kuvausretkelle Kiteelle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)