perjantai 2. toukokuuta 2014

Venekauden avajaisetPääsimme kuin pääsimmekin eilen veneilemään vappupäivän kunniaksi! Tyttö oli vielä mummin luona, joten lähdimme kahdestaan yhteisen vapaapäivän kunniaksi seilaamaan. Sää ei ollut mikään bikinisää, mutta kunnon vaatekerralla pärjäsimme hyvin muutaman tunnin reissun. Olin jo pessyt talvivaatteet talviteloilleen, mutta kyllä se pipo oli kaivettava vielä esiin. 
Viime kesänä ei tullut reissussa bongattua niin paljoa lintuja mitä nyt. Syynä tähän on varmaan se, että hankimme veneen viime kesänä vasta heinäkuussa. Nyt lintuja pörräsi paljon kun kaikki tirpat rakentelivat innoissaan pesiä ym. Bongasimme kanadanhanhia, sorsia, silkkiuikkuja ja jotain telkkiä tms. Sain pari kuvaakin räpsittyä. 
Omnomnomnom!

Ajelimme tuttuja reittejä pitkin Taipalsaarelle ja takaisin päin tullessa pysähdyimme paistamaan makkaraa tutulle makkaranpaistopaikalle. Kivaa oli ja vesisadekin alkoi vasta kun pääsimme miltei kotisatamaan :) Kotilaiturin sorsaperhe ei ollut vielä löytänyt tietään meidän venelaituriin, mutta lokkipariskunta näytti vallanneen laiturin. 
Tämä päivä menee töissä ja viikonloppu meneekin matkavalmisteluissa. Tavarat alkavat olla juurikin kasassa ja sen puoleen homma hanskassa :) Innolla odotan jo matkaaaaaaaa!!! Puoshaka eli keksi :D Eikä mikää
puoshaka... 

Venelaiturin hemmot.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)