keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Lipaston tuunausta


Työntäyteisen työvuoron jälkeen oli kiva aloittaa vapaat loistavassa hellesäässä. Kävimme kaupassa ja päikkäreiden jälkeen kävimme ostamassa tytölle pyöräilykypärän. Kävin poimimassa luonnonkukkia kotiin! Kävin siivoamassa kirppispöytääni ja maanantain siivousreissulla kiersin samalla pitkästä aikaa kirppiksen läpi. Matkaan tarttui eräästä pöydästä vanha kynttilälampetti (4,50€) sekä lasipullo (2€). Lampetti tosin on väärän värinen meidän sisustukseen, kun on liian tumma ja pinta on sieltä täältä vähän huonokuntoinenkin, joten pääsen spreijaus-hommiin. 

Aloitin vihdoin toissailtana vanhan lipaston kunnostamisen. Ostin lipaston talvella Kerimäen kirppikseltä kahdellakympillä. Pientä kulumajälkeähän lipastossa toki oli, mutta hintalaatusuhde oli kyllä kohdallaan. Lipasto on todella kaunis ja toimii ja pintaremonttiinhan se olisi joutunut jokatapauksessa, kun lipasto on tummanruskea. Aloitin maalausprojektin keskimmäisestä laatikosta. Irroitin helat ja tytön leikkiessä hiekkalaatikolla, hioin laatikon ja sisällä maalasin laatikon valkealla huonekalumaalilla. Bueno! Jatkoin tänään maalausprojektia maalaamalla toisenkin laatikon ja sain ensimmäisen laatikon valmiiksi! Näyttää upealta. Maalin pirulainen vain loppui kesken, joten pitää lähteä K-rautaan joku päivä. 

Huominen meneekin Porvoon reissussa. Odotan innolla Porvoon vanhan kaupungin katuja ja erityisesti kirpputoreja ja sisustusliikkeitä. Can't wait! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)