keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Lipaston tuunausta

Työntäyteisen työvuoron jälkeen oli kiva aloittaa vapaat loistavassa hellesäässä. Kävimme kaupassa ja päikkäreiden jälkeen kävimme ostamassa tytölle pyöräilykypärän. Kävin poimimassa luonnonkukkia kotiin! Illemmalla kävin lenkillä ja oli tosi upeaa huomata, kuinka kehitystä on tapahtunut. Joka kerralla lenkki kulkee paremmin ja jaksaa juosta pidempään ja enemmän. Jes jes jes. 

Kävin siivoamassa kirppispöytääni ja maanantain siivousreissulla kiersin samalla pitkästä aikaa kirppiksen läpi. Matkaan tarttui eräästä pöydästä vanha kynttilälampetti (4,50€) sekä lasipullo (2€). Pöydässä oli paljon kaikkea vanhaa ja ihanaa- ja edullisesti. Joku urvelo myi samanlaista pulloa 15€:lla... Eihän se edelleenkään ole hullu joka pyytää vaan se joka maksaa :D Mutta kannattaa silmät pitää auki. Lampetti tosin on väärän värinen meidän sisustukseen, kun on liian tumma ja pinta on sieltä täältä vähän huonokuntoinenkin, joten pääsen spreijaus-hommiin. 


Aloitin vihdoin toissailtana vanhan lipaston kunnostamisen. Ostin lipaston talvella Kerimäen kirppikseltä kahdellakympillä. Pientä kulumajälkeähän lipastossa toki oli, mutta hintalaatusuhde oli kyllä kohdallaan. Lipasto on todella kaunis ja toimii ja pintaremonttiinhan se olisi joutunut jokatapauksessa, kun lipasto on tummanruskea. Aloitin maalausprojektin keskimmäisestä laatikosta. Late irrotti helat ja tytön leikkiessä hiekkalaatikolla, hioin laatikon ja sisällä maalasin laatikon valkealla huonekalumaalilla. Bueno! Jatkoin tänään maalausprojektia maalaamalla toisenkin laatikon ja sain ensimmäisen laatikon valmiiksi! Näyttää upealta. Maalin pirulainen vain loppui kesken, joten pitää lähteä K-rautaan joku päivä. Huominen meneekin Porvoon reissussa. Odotan innolla Porvoon vanhan kaupungin katuja ja erityisesti kirpputoreja ja sisustusliikkeitä. Can't wait! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)