maanantai 2. kesäkuuta 2014

Parveke kesäkunnossa


Niinpä on taas melkein viikko vierähtänyt edellisestä päivityksestäni ja sinä aikana tuli myös itsellä plakkariin yksi vuosi taas lisää. Synttärilahjaksi sain kauanhimoitun Oksa-kannun! Laitan siitä kuvaa myöhemmin. Vapailla ei tullut puuhailtua mitään järin kummoista kun kelit ovat olleet vähän mitä sattuu. Torstaina satoi vettä kaatamalla koko päivän ja kun emme olleet päässeet ulos leikkimään moneen päivään, energiaa oli purettava johonkin muuhun. Haimmekin siis minun vanhat pikkulegot varastosta ja niiden kanssahan riittikin puuhaa! Olen säästänyt Belville-legoni omia lapsia varten ja on se kannattanut, vaikka muutoissa onkin ketuttanut köijjätä lelulaatikoitakin mukana. Barbiet odottavat vielä varastossa. 

Kävimme lauantaina ostamassa tytölle pyörän, jonka lupasimme 2-vuotislahjaksi neitokaiselle. Hieman ehdittiin treenata jo eilen fillarointia ja saimme säädettyä pyörän sopivaksi. Tyttö on aivan liekeissä. Kypärä täytyy vielä koukata kaupasta niin voimme jatkaa pyöräilytreenejä turvallisimmin mielin. 
Eilen sain vihdoin laitettua kukatkin parvekkeelle. Huomenna taas töihin, seuraavia vapaita odotellessa siis! Tarkoituksena olisi seuraavalla vapaapätkällä lähteä käymään kesäisessä Porvoossa. Päivittelen reissusta juttua loppuviikosta :) 

Innokas apuri kukanistutuksessa... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)