maanantai 2. kesäkuuta 2014

Parveke kesäkunnossa


Niinpä on taas melkein viikko vierähtänyt edellisestä päivityksestäni ja sinä aikana tuli myös itsellä plakkariin yksi vuosi taas lisää. Synttärilahjaksi sain kauanhimoitun Oksa-kannun! Laitan siitä kuvaa myöhemmin :)


Vapailla ei tullut puuhailtua mitään järin kummoista kun kelit ovat olleet vähän mitä sattuu. Torstaina satoi vettä kaatamalla koko päivän ja kun emme olleet päässeet ulos leikkimään moneen päivään, energiaa oli purettava johonkin muuhun. Haimmekin siis minun vanhat pikkulegot varastosta ja niiden kanssahan riittikin puuhaa! Olen säästänyt Belville-legoni omia lapsia varten ja on se kannattanut, vaikka muutoissa onkin ketuttanut köijjätä lelulaatikoitakin mukana. Barbiet odottavat vielä varastossa ;) 


Perjantai meni töissä ja lauantaiaamuna pääsin vapaille. Tyttö lähti mummolaan yökylään ja isillä olikin kaverin varpajaiset. Itseä kutsui lenkkipolku ja nyt jalat onkin ihan yyberhapoilla perjantain salitreenin ja lauantain hikilenkin jäljiltä. Pääsin ulkoiluttamaan uusia juoksushortseja ja tällä erää ne kestivätkin jalassa, jopa alamäessä :D Illalla lähdin kaverin ja hänen siskonsa luo Kreikka-bileisiin ja pitkästä aikaa tuli käytyä baarissa - ja viihdyin siellä jopa ihan aamuyön tunneille asti.


Kävimme lauantaina Laten kanssa ostamassa tytölle pyörän, jonka lupasimme 2-vuotislahjaksi neitokaiselle. Hieman ehdittiin treenata jo eilen fillarointia ja saimme säädettyä pyörän sopivaksi. Tyttö on aivan liekeissä :) Kypärä täytyy vielä koukata kaupasta niin voimme jatkaa pyöräilytreenejä turvallisimmin mielin :) Kuten ehkä innokkaimmat lukijat ovat huomanneetkin, blogini ylälaitaan, oikealle sivupalkkiin on ilmestynyt vihreä etsiresepti.fi-sivuston logo. Blogini on liitetty kyseiselle sivustolle, joten reseptini löytyvät nyt sieltäkin :) Lisäsin perjantaina päärynä-vuohenjuustosalaatin ohjeen reseptit-osioon, käykää tsekkaamassa ja koettakaa toki itsekin! http://minunomatkissanpaivat.blogspot.fi/p/reseptit.html 

Eilen sain vihdoin laitettua kukatkin parvekkeelle. Huomenna taas töihin, seuraavia vapaita odotellessa siis! Tarkoituksena olisi seuraavalla vapaapätkällä lähteä käymään kesäisessä Porvoossa. Päivittelen reissusta juttua loppuviikosta :) Innokas apuri kukanistutuksessa... 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)