tiistai 10. kesäkuuta 2014

Patsaspuisto ja keittiön hylly


Kävimme Koitsanlahden Patsaspuistossa Parikkalassa tytön kanssa. Olin käynyt puistossa viimeksi about 15 vuotta sitten ja muistelin puiston paljon pienemmäksi ja olinkin yllättynyt, että patsaita olikin niin paljon! 


Puistossa oli paljon ihania kukkia ja patsaat olivat hienoja. Patsaspuisto on nököttänyt paikallaan niin kauan kuin muistan ja se oli aina eräänlainen maamerkki kun olin pienenä menossa mummon luo. Viimeistään patsaspuiston kohdalla alkoi jännittää, kun tajusin, että pian olisimme perillä mummolassa! 

Kauhunhetkiltäkään ei tytön kanssa vältytty. Sammakko ilahdutti läsnäolollaan pitkässä heinikossa ja neito pelkäsi kaikkia (näkymättömiä) ötököitä. Suurin osa ajasta tytöllä menikin tähyillessä puiston maisemia äidin sylistä, turvassa kaikilta tuhansilta (!?!) ötököiltä. Äidin kauhunhetket olivatkin sitten erään polun varrella, kun kasvuhormonia syönyt megamutanttihiiri juosta vingersi polun yli kielonlehtien alle. KÄÄÄÄÄÄÄÄKK. Puistossa oli mukavia polkuja, joiden ympärille patsaat oli aseteltu. Rattaat jätimmekin autoon, mikä osoittautuikin fiksuksi ideaksi. Suurin osa poluista oli todella epätasaista laatoitusta, joten ainakaan meidän matkarattaat eivät olisi kulkeneet yhtään mihinkään. Puiston lenkki oli niin lyhytkin, että Silja jaksoi kävellä sen vallan mainiosti. Tietysti suurin osa ajasta menikin ötököitä peläten minun sylissä :DTyylikäs käsilaukku leidillä.

Salainen puutarha."Ou noooouuuu!"

Patsaspuistokierroksen jälkeen vein tytön jäätelölle puiston vieressä olevan levähdyspaikan kioskille. Olisimme käyneet Parikkalan kirppiksellä, mutta eihän se ollut auki maanantaina. Hmph. No tarttui minulle matkaan polkupyörä työkaverilta. Pientä fiksausta ja pyörästä tulee loistava lenkkiväline! 


Maisemia lenkkipolun varrelta.

iPhonekuvia...

Itselle tarttui tällä erää Tallipajan puodista matkaan alakerran kirppikseltä valkoinen, rustiikkinen seinähylly (35€). UPEA! Ostin myös GreenGaten ruusukuvioisen lattekupin. Kotiin piti kaahata Audin renkaat kirskuen, että sain hyllyn paikoilleen. Lopputulos on hieno! :) Koko keittiönseinä meni nyt vähän uusiksi ja täytyy pohtia, mihin laitan itsetekemäni naulakon. Todennäköisesti laitan sen makkariin. Ehkä. Katsotaan :) Laittelen lisää kuvia kunhan saan paikat lopullisesti kuntoon :)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)