perjantai 4. heinäkuuta 2014

Mansikoita ja Michael Korsit!


Vaikka nämä vapaat olivatkin vailla suunnitelmia, kuin ihmeen kaupalla päivät täyttyivät kaikesta puuhasta varsin helposti... Keskiviikko meni miltei nukuksissa työvuoron jäljiltä, joten mitään kummempia emme tehneet. 
Eilen kävimme tsekkaamassa kirkon, jonne menen kuvaamaan häät parin viikon päästä. Otin koekuvia valotuksia testaillen ja silmäilin kuvakulmia. Armas veli sai toimia mallisulhona. Tyttö oli innoissaan kirkosta ja tutki joka paikan ja koeistui miltei kaikki kirkonpenkit. Kotimatkalla pysähdyimme Imatralla ihanassa sisustusliikkeessä, Country puodissa, jossa olimme äidin kanssa useasti haaveilleet käyvämme. Liike myy mm. GreenGatea ja tarttuihan sieltä matkaan kannu.
Kävimme syömässä äitini, veljeni, veljenvaimon, neidon ja kaljupäisen herran kanssa. Lähdimme syönnin jälkeen äidin kanssa shoppailemaan. Suuntasimme keväällä Lappeenrannassa auenneeseen ostoskeskukseen, Grande Orchidee'hen. Matkaanhan tarttuivat aaaaivan ihanat Michael Korsin ballerinat! Ballerinat on kuin tehty kuvauskeikoille: ne ovat juhlavat, niillä pystyy kävelemään koko päivän ja eräänä tärkeänä kriteerinä, ne eivät kopise - voin siis liikkua kirkossa ja muualla aiheuttamatta häiriötä.Kenkien shoppailun jälkeen suuntasimme kaupungille. Suuntasimme Sonera-kauppaan ostamaan äidille uutta luuria. Äiti oli vakuuttanut, ettei osta mitään omppua, mutta kummasti ne askeleet veivät mummia tiskinpäähän, jossa iPhonet olivat esillä. Kaupastahan lähdettiin iso hymy huulilla ja iPhone 5c taskussa. Kävimme Askaretassa, josta matkaan tarttui nukkekotiin maalia, muutama "tapetti", nalle sekä kaappi ja peili, jotka täytyy maalata. 
En muistanut tietenkään laittaa kuvaa Nukkekotimarkkinoilta hankkimistamme tavaroista edelliseen postaukseen... Mukaan sieltä tarttui siis puinen laatikko (joka maalaamattomana maksoi huomattavasti vähemmän), kattila, Hello Kitty-muki, pieni pöytä sekä metallinen soikko. 


Kiti-kissamuki paremmin näkyvillä :)


Löysin itselle housut, paidan sekä sopivat korut hääkuvauskeikalle, jotka mätsäävät kenkien kanssa. Ostin myös pari valkoista toppia, joista jommankumman todennäköisesti tungen jakun alle. Tarkoituksenani oli ostaa Korsin ballerinat mustana, mutta kokojahan ei tietysti ollut, joten ostin valkoiset. Tämä tietysti aiheutti sen, että jo suunniteltu asukokonaisuus meni hiukka uusiksi. Valkeat kengät olivat toki -20% alennuksessa, joten sopihan nekin.

Huomenna taas sorvin ääreen. Toivotaan, että kelit paranee viikonlopun aikana, niinkuin kovasti on povailtu. Mutta parani tai ei, minulla alkaa loma reilun viikon päästä! Sitä odotellessa ;)


Tämän kesän ekat mansikat. Nam.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)