tiistai 1. heinäkuuta 2014

Nukkekotimarkkinat ja uusi tukka


Kiirettä pitelee ja edellisestä kirjoituksesta onkin jo miltei viikko. Päivät hujahtavat ohi vinhaa vauhtia, hyvä kun itse mukana pysyy. Repoveden reissusta toivuttuani, kävin torstaina pitkästä aikaa Tuliniekassa - tai noin parin viikon tauon jälkeen - ja mukaan tarttui kaikkea pientä kivaa. Lähdin siis ostamaan yhtä kynttilää. Lopputuloksena taas kämpän mylläystä uusien tavaroiden myötä... Muistin peräti ostaa sen kynttilän, jota lähdin alunalkaen ostamaan.

Lipaston maalauskin on vielä kesken...
Lisäksi ostin pallokynttilän, joka päätyi kakkutarjottimelle, joka on pitkään huutanut keskeneräisyyttään. Ostin myös kukkapalleron, joka sopii hyvin esimerkiksi kattauksiin. Pallero roikkui pari päivää keittiönikkunassa, mutta päätyi kuitenkin lopulta keittiönpöydälle. Ostin muutama viikko sitten ostamaani seinäruukkuun yhden helmililjan ja sen myötä olohuoneen lipastonpäällinen menikin uusiksi. Ja moni muukin kohta olohuoneesta. Ja vähän keittiöstäkin. 

Perjantai menikin töissä ja lauantaina vapaille päästyäni otimme tytön kanssa suunnaksi Savitaipaleen. Savitaipaleella oli jokakesäinen Savitaipale soi-tapahtuma, jonka osana vanhalla koululla järjestettiin Nukkekoti-näyttely. Näyttelyssä oli myös paljon myytävänä erilaisia nukkekodin tarvikkeita. Vanha koulunsali oli täynnä ihmisiä ja toinen toistaan ihanempia yksityiskohtia nukkekotiin. Meiltähän puuttuu tytön sanoja lainatakseni vain se nukkekoti, joka on tarkoitus hakea kotiin muutaman viikon päästä :) 

Nukkekotimarkkinoilla oli paljon vanhempia naisia ja jokunen oli saanut huijattua miehensäkin mukaan. Hymyilytti, kun eräs vanhempi herrasmies tiedusteli vaimoltaan, kuinka kauan tämä vielä aikoi kierrellä... Säälitti vähän. Tylsää, ettei tuommoisia tapahtumia ollut silloin, kun itse olin pieni ja leikin nukkekodilla. Hmph. No, otetaan vahinko takaisin nyt tytön kanssa :) 


Kävin eilen aamuna kampaamossa ja päätin teettää tukalleni jotain uutta ja piristävää. Leikkuutin siis etutukan. Tyttö tuumi kotiin tultuani "äiti sinulla on tukka väärin päin!" Kiitosta vain 😂

Tämä päivä meneekin työn merkeissä ja huomenna alkaa ekat vapaat pitkään aikaan ilman suunnitelmia ja ohjelmaa! Tämä sopiikin vallan mainiosti, kun kesälenssu on ottanut otteen itsestä ja tytöstä, niin voikin ottaa vapaat huilin merkeissä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)