tiistai 8. heinäkuuta 2014

Mansikkapiirakkaa ja Kesämaa
Perjantaina noudin postista vihdoin tilaamani ihanuuden: GreenGaten piirakkavuoan! Ja pitihän sitä tehdä kesän ensimmäinen mansikkapiirakkakin uuden vuoan kunniaksi :) Kyllä se mansikkapiirakka on parasta tuoreista mansikoista, namskis! 
Maanantaina otimme ja hurautimme Punkaharjun Kesämaahan. Olen itse käynyt Kesämaassa useasti lapsuuteni kesinä, kun vesipuisto oli niin lähellä, ja oli kiva viedä tyttökin sinne. Polskin veljenpojan ja tytsyn kanssa altaissa ja laskimme liukumäkeä.
Tytsykin tuli kanssani krokotiili-liukumäkeen, mutta herkesikin itkemään mäen laskettuamme. Oli kuulemma vähän pelottavaa. Pikkualtaasta Miss vesipetoa ei sitten olisikaan meinannut saada pois.Pikku maalainen... <3
Brunaa tuli taas hyvin ja rasvauksesta huolimatta, selkänahkaa kipristää. Tämä päivä on vielä vapaata ja sitten alkaa loppuviikon tiukka rutistus tihennyksen merkeissä, mutta mikäs sitten alkaakaan.... LOMALOMALOMALOMALOMALOMA!!! Olen niiiiin lomafiiliksissä, että ei mitään rajaa. Odotan innolla Muumimaailman reissuamme, hääkuvauskeikkaa, Kolin reissua sekä sokerina pohjalla Pudasjärven reissua! Muutaman päivän kun vielä jaksaa jaksaa :) Päivittelen blogia ensi viikolla Muumimaailman reissun tiimoilta! Palataan siis lomallani! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)