tiistai 8. heinäkuuta 2014

Saimaa ja Kesämaa
Perjantaina noudin postista vihdoin tilaamani ihanuuden: GreenGaten piirakkavuoan! Ja pitihän sitä tehdä kesän ensimmäinen mansikkapiirakkakin uuden vuoan kunniaksi :) Kyllä se mansikkapiirakka on parasta tuoreista mansikoista, namskis! 

Lauantai meni työn merkeissä ja sunnuntaina sitten väsyttikin kovasti. Huomaa kesän tulleen. Sunnuntaina tyttö livisti jälleen mummolaan, joten lähdimme huonomman puoliskon kanssa vesille. Aurinko paistoi ja Saimaan pinta näytti samettiselta, kun oli taas niin tyyntä. Oli kivaa chillailla ja nauttia kesästä. Ajoimme Puumalaan asti. Pysähdyimme Puumalan satamassa syömässä ja juomassa. Puumalassa tuntuu aina paistavan aurinko kun siellä käymme - ja niin tälläkin kertaa. Aurinko paahtoi kuumasti ja brunaa tuli! 


Tulimme kotiin vasta illalla ja koko päivän auringossa olon jälkeen 24 tunnin urakka takana, olin aika valmista kauraa petiin. Zzzz....


Maanantaina sitten otimme ja hurautimme Punkaharjun Kesämaahan. Olen itse käynyt Kesämaassa useasti lapsuuteni kesinä, kun vesipuisto oli niin lähellä, ja oli kiva viedä tyttökin sinne. Polskin veljenpojan ja tytsyn kanssa altaissa ja laskimme liukumäkeä.
Tytsykin tuli kanssani krokotiili-liukumäkeen, mutta herkesikin itkemään mäen laskettuamme. Oli kuulemma vähän pelottavaa. Pikkualtaasta Miss vesipetoa ei sitten olisikaan meinannut saada pois.Pikku maalainen... <3
Brunaa tuli taas hyvin ja rasvauksesta huolimatta, selkänahkaa kipristää. Tämä päivä on vielä vapaata ja sitten alkaa loppuviikon tiukka rutistus tihennyksen merkeissä, mutta mikäs sitten alkaakaan.... LOMALOMALOMALOMALOMALOMA!!! Olen niiiiin lomafiiliksissä, että ei mitään rajaa. Odotan innolla Muumimaailman reissuamme, hääkuvauskeikkaa, Kolin reissua sekä sokerina pohjalla Pudasjärven reissua! Muutaman päivän kun vielä jaksaa jaksaa :) Päivittelen blogia ensi viikolla Muumimaailman reissun tiimoilta! Palataan siis lomallani! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)