maanantai 25. elokuuta 2014

Leikkinurkkaus

Uutta ilmettä :)
Olen katsellut tytön leikkinurkkausta pitkään "silläsilmällä" (kotonahan se tarkoittaa vain sitä yhtä asiaa: aikani katseltuani huomaan, miten typerältä koko juttu näyttää ja sitten taas myllätään). Selailin Ikean kuvastoa muutama päivä sitten ja bongasin tytön leikkinurkkaankin sopivat lasten säilytyskalusteet, jotka olen Ikeassa monesti bongannut - mutta autuaasti vain ohittanut. 

Nyt nukkekodin tulon myötä nykyinen Expedit-säilytyshylly on liian korkea tytön leikkeihin, enkä ole sataprosenttisen tyytyväinen ollut siihen missään vaiheessa. Leikkinurkkaus näyttää ylijäämävarastolta, jonne on vain ympätty kaikkea ylimääräistä huonekalua eikä kokonaisuus ole paras mahdollinen. 

Joten. Aikani katseltuani tulin siihen tulokseen, että syksyllä Ikeasta lähtee matkaan paremmat säilytyskalusteet. Sitä odotellessa mylläsin leikkinurkkauksen. Nukensänky odottaa yhä uutta maalikerrosta. Siirsin tytön pöydän kirjahyllyn jatkoksi, joten itse nurkkaukseen jäi enemmän tilaa leikkeihin. Tavaroita ja huonekaluja siirrellessäni siirsin luonnollisesti myös mattoa. Olin jo aiemmin kesällä tuuminut, että matto on haalistunut auringossa ja mennyt kulahtaneen näköiseksi, mutta nyt se sai viimein roskistuomion. Siirsin mattoa ja sepä olikin tarttunut hintalappunurkastaan kiinni lattiaan! No, hyvä syy heittää matto roskiin.Kävin ostamassa KodinYkkösestä maton. Olen haaveillut olkkariin valkeaa karvalankamattoa (harmaa meillä on ollut eikä ollut maailman käytännöllisin matto eläinperheessä...) mutten ole sitä viitsinyt ostaa kissojen, lapsen, pupun ja erityisesti itseni takia. Niinpä kiusasin itseäni oikein kunnolla ja ostin leikkinurkkaukseen moisen. Eikä mennytkään kuin vartin verran, kun toinen kissoista omi maton itselleen. Hetkeä myöhemmin, myös pupuna löysi maton - ja merkkasi sen tavallaan... Huooohh. Onneksi ei jäänyt tahroja. 

Sain myös enemmän huikeita idiksiä ja toteutin niistä yhden tänään. Ikean lasipullot olivat vetelehtineet pitkään ikkunalaudan nurkassa ja ajattelin nyt uusiokäyttää ne. Niinpä ostin kaupasta juuttinarua ja kiersin pullojen kaulan ympärille narusta lenkit, joilla ripustin ne ikkunaan. 

Kävin myös Pentikilla käyttämässä alekuponkini, joka oli menossa vanhaksi syyskuun alussa. Olin monesti katsellut, mihin alekupongin käyttäisin, mutten löytänyt mitään tarpeellista. Nyt kun kuponki alkoi mennä vanhaksi, oli keksittävä jotain. Lyhtyjähän tarvitsee aina ja valkoinen komistus päätyikin kotiin. Löysin liikkeestä aivan uskomattoman hienon hopeisen lyhdyn, mutta hintakin oli uskomatton hieno, joten jäi tällä erää ostamatta... Lyhty on ehtinyt parin tunnin aikana jo vaihtaa paikkaa kolme kertaa. Viimeisin sijoituspaikka on tällä erää lipaston päällä, katsotaan kuinka kauan lyhty siinä lepää... 


Olen haaveillut keittiön seinähyllyyn S-koukkuja, jotta saisin pyyhetangolle jotain muutakin roikkumaan ja tänään muistin jopa ostaa koukut. Nyt sain Mynte-kulhon ja GreenGaten kermakon roikkumaan kauniisti esille.
Iloisia ja värikkäitä syksyisiä sadepäiviä! Lyhty kuosissaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)