perjantai 29. elokuuta 2014

Olkkarin uusi matto

Tytön leikkinurkkausta.
Kävimme tytön kanssa tänään katsastuttamassa auton (läpi meni niin, että heilahti) ja samalla reissulla kävimme ostamassa mummille synttärilahjaa. Aamulla löysin taas keittiönlattialta sämpyläpussin, jota oli syöty... Pikkukissa osaa avata leipälaatikon, vaikka sen kansi on jumi ja meillekin avaaminen tuottaa toisinaan vaikeuksia. Näppärä eliö. Tarvitsemme siis uuden, erilaisen leipälaatikon. Suuntasimme siis KodinYkköseen. Mieleistä leipälaatikkoa emme löytäneet, mutta synttärilahjan mummille kyllä. Ja paljon kaikkea muuta kivaa. Kaikkea kivaa emme kuitenkaan voineet kotiin roijata, mutta jotain tarttui kyllä matkaankin. Olen pitkään haaveillut olkkariimme vaaleampia ja ennenkaikkea pehmeämpiä mattoja entisten harmaiden, tummien ja karkeiden mattojen tilalle. Haluaisin tosiaan kovasti karvalankamatot - valkeana - mutta niinkuin aiemminkin kirjoitin, meille moiset matot eivät ole fiksuin valinta. 


Löysin alelaarista vahingossa sopivan maton olkkariin - ja mikä parasta - halvalla! (kaikissa meissä asuu pieni Sulo Vilén...) Matto maksoi vaivaiset 30 euroa! Matto on pehmoinen "villamatto" ja on kuitenkin pestävissä, mikäli sille jotain äksidenttejä käy. Koska olkkarimme on niin iso ja lattia on mielettömän ruma, oli ostettava myös toinen matto. Ostin toiseksi matoksi vaalean, samanlaisen maton, mikä meiltä löytyy eteisestäkin. 


Löysin myös metallisen korin, jota kaavailin ensin keittiöpyyhkeillemme. Kori päätyi kuitenkin sohvapöydän alle huopakoriksi. Kylmä metalli ja pehmeät materiaalit miellyttävät silmää. 

Ostin myös kehyksiä (nekin olivat puoleen hintaan) ja kasasin hieman jo toista kuvakollaasia sohvan yläpuolelle. Vain ne kuvat puuttuvat! 

Hyvää syksyistä viikonloppua kaikille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)