sunnuntai 17. elokuuta 2014

Syksyä syksyä

Kun kesä alkaa vedellä viimeisiään, on ehkä aika lopettaa blogihiljaisuuskin tältä erää. Tovi on ehtinytkin vierähtää edellisestä blogipäivityksestä, kesäloma kun oli sutinaa täynnä. Sain vihdoin Lapinmatkan-blogijutun valmiiksi, käykää ihmeessä lukasemassa ja katselemassa kuvat :) (Edellinen postaus...)

Kesälomalleni tilasin helteet - ja kuin ihmeen kaupalla, jopa minun moukantuurilla ne kerrankin tuli! Kelit oli mitä parhaat, joten koneella en ehtinyt juurikaan naputella, kaiken muun ohjelman lisäksi. 

Kävimme hakemassa lomallani vanhan nukkekotini kotiin ja ehdimme sitä jo hieman remontoidakin. Tein nukkekodin remontista ihan oman sivun blogiini, jossa olen päivitellyt projektin etenemistä, käykää ihmeessä tutustumassa! Kun kesä alkaa pikkuhiljaa väistyä, myös kotimme sisustus alkaa päivittyä syksyisemmäksi iltojen pimetessä. Ilmassa tuoksuukin jo syksy - ja tietenkin sienet! Kuivuudesta huolimatta löysin suuren suuria kantarelleja! Ensi viikon sateita odotellessa, toivotaan että keltaisia herkkuja alkaa putkahdella esiin oikein urakalla! 
Sisustuksessamme alkaa näkyä punaisia väriläiskiä - ja varmasti sitä enemmän, mitä lähemmäs joulua menemme. Löysin Pudasjärven ihanista kangasmetsistä upeita kelo-oksia, joista yksi lähti matkaan. Oksa pääsi keittiönikkunaan koristukseksi. Oksa on oiva koristeiden ripustuskepakko, esimerkiksi joulua ajatellen... :) Syksyn pimeneviin iltoihin siihen olisi huippua ripustaa ledivalot, mutta meillä ei ole keittiössä pistorasiaa ikkunaseinämällä, joten se jää vain haaveeksi.
Keittiönhyllyyn vaihtui syksyisemmät
GreenGaten kupit. Pöytäliina odottaa
silitystä ja paikoilleen pääsyä :)

Tallipajan puoti muuttaa Lappeenrannan keskustasta Tirilään, joten kävimme muuttoalessa tytön kanssa. Ostin Ib Laursenin vatkauskulhon kympillä. Tyttö osti itselleen pienen silityslaudan- ja raudan. Kirppikseltä en ole kaksisia löytöjä tehnyt kesän aikana. Ainoana löytönä on Arabian Lehto-sokerikko, joka lähti ehdottomasti mukaan, vaikka siitä kansi puuttuukin. Sokerikko on hyväkuntoinen ja oli edullinenkin ja tuota sarjaa keräilen. Olen saanut vihdoin jatkettua lipaston tuunausta. Laatikot sain maalattua jo ennen kesää ja nyt vihdoin raahasin lipaston ulos hiottavaksi. Maalasin lipaston kertaalleen, mutta projekti jäi työkiireiden vuoksi hiukan kesken. Jatkan varmaankin ensi viikolla.


Sain perjantaina Postista ihanan paketin, kun GreenGaten uutuudet tulivat :) Sain keittiönpöydälle liinan ja ihanan kulhon, joka sopii syksyyn täydelisesti. 


1 kommentti:

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)