lauantai 13. syyskuuta 2014

Kaaos olohuoneessa

Sain uusia valokuvaustarvikkeita ja pitihän jo eilen toki heti päästä leikkimään niillä :)

Olohuoneemme on jälleen mylläyksen alla... Lopulliseen (hetkelliseen) muotoonsa se päässee ensi viikolla, kun keskiviikkona suuntaamme Ikeaan. Olen pitkään pohtinut olohuoneemme sisustusta - enkä ole siihen järin tyytyväinen ollut. Aina on joku ongelmakohta löytynyt ja tällä erää se on tietokonepöytä. Leikkinurkkauksen lisäksi siis, mutta sehän on jo menossa uusiksi. 

Päätin siis, että Ikean Expedit-tietokonepöytä lähtee säilöön, kun ei sillä mitään käyttöäkään enää ole pöytäkoneen vaihduttua kannettavaksi. Siispä iso pöytälevy päätyy varastoon. Nurkkaus jäisi kuitenkin melko tyhjäksi ja kolkoksi pöydän poistuttua, joten mitäpä tilalle... Kauaa ei tarvinnut kuitenkaan pohtia kun keksin puuttuvan palasen - nojatuolin. Olohuoneemme istumatila on hyvin rajallinen ja siinäpä olisikin ratkaisu. Joten Ikean Ektorp-nojatuoli lähtee ensi viikolla myös Ikeasta matkaan :) 


Ellokselta sain vihdoin kauan himoitsemani lyhdyn edullisesti ja pari tyynynpäällistä sohvalle. Beigen sävyiset tyynynpäälliset liittävät maton paremmin sisustukseen. Myöskin uudet pallovalot koristavat sisustustikkailla nurkkaa, josta tietsikkapöydän purimme. Pentikilta sain alesta kauan himoitsemani poron, joka pääsi kunniapaikalle uuden Elloksen lyhdyn viereen. 


Myös uudet verhot tulivat ja odottelevat nyt ikkunaan ripustusta. Kävin eilen Tallipajan puodista tytön kelo-oksanaulakkoa varten koukut ja sekin projekti pitäisi laittaa alulle. Samalla uusiin tiloihin muuttaneesta ihanaisesta puodista tarttui matkaan pari uutta GreenGaten lattekuppia. Laittelen enemmän kuvia jahka olkkarimme sotku ja kaaos tästä helpottaa ja tavarat pääsevät lopullisille paikoilleen! Itse syvennyn jälleen kuvien käsittelyyn tämänpäiväisen kuvauskeikan jäljiltä. 


Toivottelen mukavaa ja lämmintä viikonloppua kaikille! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)