tiistai 30. syyskuuta 2014

Käsitöitä


Aika hujahtaa sellaista vauhtia, että hyvä kun perässä pysyy... Nyt kuitenkin ehdin pysähtyä sen verran, että ehdin päivitellä blogiakin pitkästä aikaa! Ja kuten kaikki tiedämme, kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa - joten tässäpä teille kuvia parilta viime viikolta. 

Olen ehtinyt hieman luontokuvailla, nähdä kaveria pitkästä aikaa juhlimisen merkeissä, olla tytön kanssa, olimme sienestysreissulla tätini kesäpaikalla (löysimme kantarelleja) ja kirsikkana kakun päällä - olen ehtinyt opetella neulomaan villasukan! 

Olen väsäillyt nyt tyttärelle villasukat (jotka ovat vielä hiukka isot), kaulaliinan, sekä yhden lapasen. Lapasen peukalo hiukan epäonnistui, joten taidan purkaa sen pois ja väsätä tilalle uuden, hieman pidemmän ja teen sitten lapaselle parin. Kummitätini neuvoi minulle kantapään teon - ja ei se nyt niin vaikeaa sitten ollutkaan. Täti oli tehnyt upeita sukkia ja teki tytöllekin yhdet hienot villasukat. Nappasin tädiltä itsellekin yhdet villasukat. 

Uudella kameralla on pitänyt toki leikkiä ja lisää on kaikkia mukavia oheislelujakin tullut hankittua. Kävimme tarkastelemassa Linnoituksen ruskaa eilen ja sain tytöstä pari onnistunutta otosta. Ruska ei vielä ollut parhaimmillaan, mutta onneksi malli on sitäkin parempi! Täytyy odotella vielä hetki, että vaahteranlehdet ovat värittyneet ja osa putoillut maahankin asti. Ikean nojatuoli tulee keskiviikkona ja sen myötä koti ehkä vihdoin järjestyy uomiinsa, ainakin joksikin aikaa. Laittelen kuvia, jahka saan kaiken valmiiksi. Parvekkeelle hankin kanervanmarjakukan, joka ilahduttaa partsinpöydällä kun kesäkukat alkavat kuolla (paitsi samettiruusut) ja taitaapa se miun rakkaudella kasvatettu vahinko-vaahterakin vedellä viimeisiään?!?! Mikä lie tullut, katsotaan elpyykö siitä mihinkään. 
Tein huvikseni bostonkakun, johon väsäsin itse omenahillon. Ulkonäkö ei ollut tähtitaivaita hivelevä, mutta maku sitäkin parempi. 

Koitan ryhdistäytyä ja päivitellä blogia vähän useammin. Huomenna vaihtuukin jo lokakuu - ja meillähän se tarkoittaa sitä, että joulunodotus alkaa! Bongasin eilen Prismassa jo joulukalentereita... Niin fanaattinen jouluihminen miekään en kyllä ole, että syyskuussa vielä alkasin joulua valmistelemaan, heh! Näiden kuvien myötä toivottelen kaikille lukijoille pirteitä syyspäiviä! 


Tytsy odottamassa kummipoikaani kylään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)