torstai 18. syyskuuta 2014

Olohuoneen kaaos selätetty


En olisi uskonut, että saan olkkarin joskus kuntoon tämänkertaisen sisustusterroristi-iskun jäljiltä, mutta niin vain kävi... Kävimme eilen Vantaalla Ikeassa ja sain vihdoin tytön leikkinurkkaukseen säilytyskalusteet, jotka kasasimme tänään. Tavarat löysivät nopeasti paikkansa, kun tilaa oli niin reilusti. Tytön lelulaatikot mahtuivat hyvin kalusteiden uumeniin säilöön ja nurkka siistiytyi yleisilmeeltään reilusti. 


Kävin Tallipajan puodista viime viikolla ne koukut ja löysin Lapista upean kelo-oksan, josta päätin kyhätä tytölle naulakon. Tein naulakon tänään joutessani (ja hajotin samalla keittönpöydän vahakankaan). Lopputuloksesta tuli mieleinen. Naulakosta siis, ei vahakankaasta. Yksinkertaista ja helppoa! Ja persoonallista. 

Uudet verhotkin tulivat vihdoin ja sain toiseen olkkarin ikkunaan silitettyä ja lyhennettyä verhot - ja vielä suovottua ne paikoilleenkin. Toiseen ikkunaan pitäisi myös viritellä uudet verhot, jahka ehtii. 

Tarkoituksenani oli tuoda Ikeasta myös nojatuoli, mutta mokoma rotjake oli niin suuri, ettei sitä autoon saanut sopimaan kaikkien matkustajien ja muiden tavaroiden lisäksi. Netti siis avuksi ja tilasin tuolin kotiinkuljetuksella. Hintaa tuolille tuli vain 69€ lisää, joten ei huono. Jahka saamme nojatuolin, olkkari alkaakin olla valmis! Laittelen sitten enempi kuvia. Koko ajanhan minulla on joku projekti kesken - niinkuin nytkin tuhansittain - ja uusia tulee kuin sieniä sateella. Tyttö varmistaa myös omalta osaltaan, ettei äiti jää toimettomaksi. Niinpä hän tänään päätti päiväuniensa päätteeksi kaivaa mustekynän esiin ja sotata sillä itsensä lisäksi myös makkarin verhot. Uudet verhothan ne on sitten varmaan ostettava. 

Huomenna töihin ja ylihuomenna olisi tarkoitus lähteä kaverin kanssa pitkästä aikaa yöelämään. Nollaus tulee tarpeeseen :) Sain vihdoin eilen uuden kamerankin, olen ihan hurmoksessa Canonin 6D:sta! Nyt vaan kuvailemaan! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)