perjantai 17. lokakuuta 2014

HopLop ja jotain punaistaSyksyiset säät vain viilenevät kovaa vauhtia ja on entistä lokoisampaa kölliä kotona lämpimässä valojen keskellä, kun ulkona on kylmää ja pimeää. 


Tarkoituksenamme oli tytön kanssa selättää aamulla kylmyys ja tallata läheiseen leikkipuistoon leikkimään. Noh, suunnitelmaksi jäi tällä erää. Neito yski aamuyöstä pari tuntia niin reippaasti, että olimme hereillä muutaman tunnin, emmekä aamulla kehdanneet lähteä palelluttamaan itseämme ulos. Niinpä lähdimmekin ulos syömään ja HopLopiin pitkästä aikaa :) 

Olimme käyneet HopLopissa viimeksi kevättalvella ja olikin kiva huomata, miten paljon lapsi kasvaa ja oppii puolen vuoden aikana. Nyt tyttö touhuili jo itsekseenkin, eikä äidin tarvinnut ihan joka kerta könytä ylös laskemaan liukumäkeä... Vain noin joka toinen kerta riitti. Kivaahan se oli itsellekin! :) Lapset juttelivat innoissaan kaikkea meille ja tytsykin ystävystyi toisten lasten kanssa. 

Kävimme samalla reissulla - kun saman katon alla kerran oltiin - Pentikillä. Sinnehän oli tullut vaikka mitä ihanaa jouluista! Ooooohhh. Meille tarttui matkaan tällä erää iso piparimuotti, jonka tyttö valitsi, tabletti sohvapöydälle ja tyynynpäällinen. KodinYkkösestä nappasin pari käsipyyhettä tarjouksesta, joita olin jo aiemmin kyylännyt. Onni siis, etten aiemmin ostanut! 


Olemme taas askeleen lähempänä joulua - ainakin meillä. Punaisia juttuja on alkanut kerääntyä mukavasti. Enää reilu pari kuukautta jouluun!! 

Joku päivä pitäisi poiketa Tuliniekkaan kynttiläostoksille. Joulutekstiilejä en juurikaan muuten vaihda, mutta olen hurahtanut sisustustyynyihin - ja niinpä olen tyynynpäällisillä loihtinut kotiin jouluisempaa tunnelmaa. Huomenna leivomme tytön kanssa suolaisia leivonnaisia. Viikonloppuna on myös tarkoitus viedä neitokainen ensimmäistä kertaa leffaan, kun uusi Muumit-elokuva on vallannut Lappeenrannankin valkokankaat. Tämä laatikkokin pitäisi puuhailla valmiiksi. Kirppikseltä tarttui vihdoin vanha, tummansininen vetolaatikko matkaan, josta poistin kahvan. Maalasin sen jo kertaalleen ja jatketaan projektia viikonloppuna. Ai mikä siitä tulee? Pidetään se vielä yllärinä. 

Tunnelmallista viikonloppua!Tässä joulutunnelmaa viime joululta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)