torstai 30. lokakuuta 2014

Lievää joulutunnelmaa luomassa...

Aamut ovat niin hämäriä, että kynttilät on kiva sytyttää jo heti herättyä :)
Viime postauksesta onkin jo taas aikaa. Kuulumiset parin viikon ajalta kiteytyvät aika lailla työpaikalle, niin ei ole ollut juurikaan päivitettävää. Kuvauskeikkojakin on sadellut mukavasti ja viikon vapaa kostautui tietysti vuoron takaisinteolla, eli nyt olen käynyt viikon ajan joka päivä työmaalla. Tänään alkoi vihdoin normaalit vapaat! 


Joulua olen ehtinyt kuitenkin pikkuisen kotona laittaa lisää - ja tietty neuloa. Kävimme viime viikolla Savonlinnassa kirppiksillä ja sieltä matkaan tarttui jouluinen sydäntyyny 50 sentillä! Pyykkikoneen kautta tyyny päätyi nojatuoliin. En yleensä osta käytettynä pehmoleluja/tyynyjä ym. mutta tämä tyyny oli siisti ja pesun jälkeen kelpasi hyvin käyttöön. Ja oli edullinen! 


Savonlinnan reissulta matkaan päätyi myös koristepallero, johon viritin ledvalot ympärille ja ripustin pallon punaisella, leveällä silkkinauhalla olohuoneen toiseen ikkunaan. Valot syövät pattereita jonkin verran ja niistä alkaakin jo olla patterit loppu, joten siksi ne ovat kuvassa noin himmeät. Kauan palvellut (tai no vuoden...) ledvalo-oksa sanoi työehtosopimuksensa irti ja viritinkin Riihimäen jättipurkkiin toiset jouluvalot. Keittiön ikkunalaudalle olisi mukava saada valoa, mutta kun pistorasiaa ei ole mailla halmeilla, valohaave on vähän kuivunut kasaan. Onneksi tänä vuonna myynnissä on paljon pattereilla toimivia valoja verkkovirtaan kiinnitettävien sijaan - ja tämäkin ongelma on ratkaistu! Nyt keittiön ikkunalla valaisee ledvalot purkissa syrjäyttäen ikkunasta näkyvää säkkipimeyttä. 

Kaikkien aikojen joulu-lehti kolahti viime viikolla postiluukusta, oijoi! Sieltä se joulu tuleeeee! Päivittelen taas! :)

2 kommenttia:

  1. Joulu taitaa tänä vuonna päästä yllättämään, yleensä alan jouluilla jo kohta syyspimeiden alettua... Sinulla onkin jo kaunista esillä!

    VastaaPoista

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)