sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Vapaa viikonloppu

Viikon vapaa takasi taas vapaan viikonlopun - jes! Raivasin eilen aamulla kaappeja ja lisää roinaa löytyi kirppikselle. Kirppispöydästä oli mennytkin tavaraa melko mukavasti (toivottavasti ihan myytyjä, eikä toisiin pöytiin/toisten taskuihin päätyneitä...) Lounaaksi väsäsimme pasta carbonaraa :)


Pikaisen kirppiskäynnin jälkeen siivosin. Lääh puuh. Siivouksen jälkeen lähdimme koko lössi leikkipuistoon. Aurinko paistoi - ja auringossa tarkeni suunnilleen, mutta muuten sää oli kyllä todella vilakka. Olimme käyneet Siljan kanssa samaisessa leikkipuistossa pari viikkoa aiemmin ja tuolloin rannalla oli komea ruska. Nyt puunlehdet olivat jo miltei täysin pudonneet. 
Bongasimme sorsalaumankin. Sorsat uiskentelivat lähemmäs uteliaina kurkkimaan, olisiko meillä mitään apetta, mutta pettymyksekseen joutuivat huomaamaan, että tyhjin käsinhän me olimme. tyttöä harmitti kovasti, kun meillä ei ollut niille leipää.
Illalla maalasimme tytön kanssa mysteerilaatikkoamme ja katsoimme toki Putousta. Leivoin broileri-vuohenjuustopiirakan ja tein piiiiitkästä aikaa paholaisenhilloa! En ole tehnyt paholaisenhilloa varmaan pariin vuoteen ja nyt kun sitä pitkästä aikaa tuli syötyä, ihmettelin vain miksi en ole tuota namia tehnyt pitkilleen.

Tytön yskä alkaa jo hieman helpottaa. Viime yön tyttö sai jo nukuttua ilman yskimistä. Tänään vuorossa oli kauan odotettu Muumit Rivieralla-leffa. Tyttö pääsi ekaa kertaa "lehvateatteriin" ja ihmeen hyvin malttoikin istua ja katsoa koko "lehvan" :) Tämä viikonloppu oli loisto! Kaikkein parasta kaiken mukavan puuhastelun lisäksi oli kuitenkin yhdessäolo. Teimme kaikkea kivaa yhdessä koko perhe ja vietimme aikaa yhdessä. Näitä lisää kiitos. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)