sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Isänpäivä

Jokavuotinen jonninjoutavuus - isänpäivä oli taas käsillä. Oman isäni kanssa en juuri enää yhteyttä pidä ja kun ukkejakaan ei enää ole elossa, koko päivä on varsinkin viime vuosina ollut melko turhake. Pari vuotta sitten asia tietysti muuttui, kun oma tyttö syntyi - ja isänpäivä rantautui meillekin. Mutta eikö isää ja äitiä voi muistaa vuoden jokaisena päivänä? Täytyykö sitä varten varata kalenterista yksi päivä, jotta lapset muistaisivat ne vanhempansa. Ja toisinpäin - voisi ne vanhemmat varmaan muistaa lapsiaankin... 


No anyway, sain eilen lopulta meidän isin isänpäivälahjankin - villasukat - valmiiksi. Tyttö oli tehnyt hoidossa isille lahjaksi tyynyliinan, johon oli painettu tytön pienet käden- ja jalanjäljet :) Sain itse samaisen lahjan äitienpäivänä <3 Suunnittelinkin, että laittaisin tyynyliinat koristetyynynpäälliseksi, vaikka käyttöäkin ne kuulemma kestävät, mutten niitä kyllä raaski jokapäiväisessä käytössä pitää :D


Isänpäiväaamu alkoi itsellä kuvauskeikan merkeissä, kun kameran eteen ryömivät (melkein jo konttasivat) suloiset pienet kaksospojat :) Kuvaamisen parasta antia on ehdottomasti lapsikuvien otto, kun pääsee puuhaamaan mukavien pikkuvesseleiden kanssa :) 
Muuten isänpäivä jatkui meillä kuin mikä tahansa vapaapäivä. Kävimme tietysti moikkaamassa Laten isää ja äitiä. Käytimme myös Nyytiä hiukan ulkosalla ihastelemassa talvista maisemaa. Nyyti ei lämmennyt ajatukselle... Tyttöäkään ei tänään oikuttanut niin paljoa kuin eilen :D Tosin ehkä eilinen kiukkupäivä täyttikin oikuttelu- ja uhmailukiintiön - toivottavasti koko loppuvuodelta? 


Nyyti ulkona... :D
Eilen askartelimme Miss Kiukun kanssa. Meillä oli korttitalkoot, kun teimme isänpäiväkortteja ja synttärikortteja kummipojalleni ja hänen pikkuveljelleen. Popittelimme joululauluja ja askartelimme vähän jouluaskartelujakin. Vapaapäivien tunnit ei vain tunnu riittävän juuri mihinkään? 


Nyt sade hakkaa ikkunalautoihin - nimittäin vesisade - joten meitä pari päivää ihastuttanut lumivaippa tuskin enää aamulla on maassa... :( Ehdimme eilen nauttia tytön kanssa lumesta pulkkaretken muodossa. Pulkkaretkeltä mukaan tarttui myös kauanhimoittu männynoksa, joka pääsi paraatipaikalle keittiönikkunalle. Vaihdoin eilen myös jouluverhot keittiönikkunaan (ainoat, jotka vaihdankaan). Ps. Verhot on silitetty vaikkei siltä näytäkään kuvassa... :D


Perjantaina kävimme töistä päästyäni kaupungilla äitini kanssa ja itselle tarttui Postista tullut paketti matkaan (ihme, että muistin hakea) ja pari kynttilää Clas Ohlsonilta. Kynttilät ovat söpöjä, kannellisia lasipurkkeja, jotka tuoksuvat omena-kanelille. Postin paketti oli peräisin H&M:ltä ja kätki sisäänsä mm. jouluisen tyynynpäällisen ja Siljalle joulumekon. 
Clas Ohlsonin kynttilät. 


Pitäähän nyt uutta oksaa vähän maistaa...
Huomenna starttaa jälleen uusi viikko töiden merkeissä. Postaillaan joulunodotusfiiliksiä taas! Hauskaa alkavaa viikkoa! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)