tiistai 4. marraskuuta 2014

Kirje Joulupukille
Kranssi :)

Kirjoitimme eilen illalla tyttären kanssa kirjeen Joulupukille. Tyttö saneli ja minä kirjoitin sanatarkasti. Viimeinen toive on myös äidin toivelistalla: "Toivoisin, että olisin kiltti!" :) Katsotaan, mitkä kaikki toiveet Pukki toteuttaakaan. Kovasti olen listan leppäkerttua (eli Anne Geddes-leppäkerttunukkea) etsinyt, mutta toistaiseksi vielä tuloksetta. Toivelistan hevonenkin taitaa jäädä tällä erää nyt Pukilta toimittamatta...

Lauantaina kävimme veljenpoikani 7-vuotissynttäreillä ja tyttö lähti mummin luo yökylään pariksi yöksi. Kävimme hautausmaalla viemässä kynttilät pyhäinpäivän kunniaksi. Emme ole koskaan juhlineet Halloweenia ja tänäkin vuonna meillä paloivat vain mustat kynttilät.Joulun odotus jatkuu ja sisustus muuttuu koko ajan enemmän jouluisempaan suuntaan - ainakin ajatuksissa. Etsin ideoita joululehdistä ja netistä, styleroom.fi-sivustolta ja blogeista ja olemmekin jo askarrelleet tytön kanssa koristeita. Kalenteri näyttää jostain syystä taas melko täydeltä, mikä tietysti lämmittää mieltä yrityksen kannalta kun sekaan mahtuu kuvauskeikkojakin melko mukava määrä.


Kävimme tänään Askaretassa - se oli virhe. Mukaan tarttui kaikenlaista mukavaa ja puuhastelimme tytön kanssa sormet ja nenänpää liimassa. Tein jouluisen kranssin, jonka laitoin eteiseen. Menetin hermonikin pariin otteeseen näprätessäni koristeita kranssiin kiinni. Ostin siimamaista lankaa, joka osoittautuikin aivan liian lörpöksi ja venyväksi. Lopulta luovutin ja vaihdoin perinteiseen rihmaan. Homma alkoikin sujua kuin tanssi.Tänään meillä tuoksui pipareille, kun tein omenapiirakkaa (ei mennyt pipariksi kuitenkaan...) Lisäsin jouluisena twistina taikinaan piparkakkumaustetta ja voilá! Omppupiirakasta tuli kerralla jouluisempi versio. 

Laitan uutta postausta, jahka askartelumme valmistuvat! :) 

Päivitin blogini ulkoasua eilen talvisemmaksi, mitä tykkäät? 


2 kommenttia:

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)