tiistai 11. marraskuuta 2014

Kun joulu sekoitti pääni...


Niinhän siinä kävi, kuten aiemmin ennustelinkin; meillä on joulukuusi. Niin siinä käy, kun päästää jouluhullun kauppaan. No näinhän se suunnilleen meni:

Vapaat alkoivat tänä aamuna. Kirjanpito- ja kotipuuhastelujen jälkeen lähdin ruokakauppaan. Koska ruokakaupassa käynti on melkoista vastenmielistä pakkopullaa, päätin tehdä kauppareissusta houkuttelevamman ja käydä myös muualla. Suuntasin kulkuni kirppikselle, josta ei kuitenkaan tällä erää tarttunut itselle matkaan mitään. 


Kävin myös Etolassa. Se oli virhe. Ihan oikeasti. Puolet myymälästä oli täynnä toinen toistaan ihanempia joulujuttuja! Olin niiiiiin haltioissani ja pääni pyöri kuin pöllöllä niin kovaa, että minua alkoi miltei huimata! Minua jäi kauppaan odottamaan valtavan ihana talvinen kranssi... Tältä reissulta matkaan tarttui pieni valkoinen pöytäkuusi. Kuuseen löysin pienet sopivat pallot Kodin1:stä. Jätin kuusesta jalat pois ja laitoin sen ruukkuun. Ruukun sujautin aiemmin ostamaani juuttipussukkaan ja sidoin pussukkaa hieman fiksumman näköiseksi valkealla narulla. Voilá! Tykkään kovasti. Kuten myös meidän nelijalkaiset asukit. Hain tyttöä hoidosta ja tuona aikana (30min.) kuusesta oli jo käännetty yksi pallo... 
Kodin1:stä löysin myös upean viisihaaraisen kynttilänjalan puoleen hintaan. Olen etsinyt tämmöistä pitkään, mutten ole löytänyt sopivaa (ainakaan hintatasoltaan), joten kynttilänjalka muutti meille (oli poistohintaan ja viimeinen kappale). 

Uusien juttujen myötä kämpän tavarat kulkeutuivat taas mikä minnekin, huoneesta toiseen ja osa taas jemmaan. Samaisessa mylläyksessä myös ensimmäiset tontut löysivät tiensä esille - kuten myös vanha, nuhjaantunut nalleni Jarno. 


Jarno ja Touho.


Teimme tytön kanssa extempore-mokkapalamuffinsseja. Herkullista sateisen tiistai-illan jatkoa! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)