maanantai 24. marraskuuta 2014

Kuukausi jouluun


Viikko on taas vierähtänyt edellisestä postauksesta. Aika hujahtaa sitä vauhtia, että kuukauden päästä on jouluaatto! Olen hiukan jäljessä aikatauluistani. Joulukortit lähtivät vasta tilaukseen perjantaina ja joululahjojakaan en ole kovin montaa vielä hankkinut. Nooo, onhan tässä vielä aikaa. Enkä kyllä vielä tiedä puoliakaan lahjoja...Tänään kävin shoppailemassa kummini ja äitini - ja tietysti meidän pikkuprinsessan kanssa. Sain tytölle omaan huoneeseen ihanan kattolampun kympillä ja tyynynpäällisen eurolla! Vain se huone puuttuu. No, hankitaan ne seinät myöhemmin. Kiinteistövälittäjä soitteli tänään ja lupasi ilmoitella heti, kun sopivaa kohdetta tulisi heille myyntiin. Tarkoituksena oli tosiaan perjantaina mennä taas katsomaan yhtä taloa, mutta sijainti oli niin surkea, että jätimme katsastamisen sikseen. Seuraavaa odotellessa taas! 


Kävimme Etolassakin, jossa neiti sai kauhuraivarit ja minä sain sen kranssin, joka sinne aiemmin jäi! Kranssi päätyi viime viikolla löytämälleni "hopeatarjottimelle" sohvapöydälle.

Viime viikolla sain vihdoin kanervat parvekkeelle ja muutenkin partsin talvikuntoon. Pesin hiekkalelut varastoon ja sytyttelin lyhtyihin kynttilät. Siivoilimme tytön kanssa ja laitoimme samalla laatikoita ja kaappejakin kuntoon. 

Loppuvapaat meneekin kuvien käsittelyssä eilisen kuvauskeikan myötä ja tien päällä. Mukavaa joulunodotusta kaikille! :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)