tiistai 30. joulukuuta 2014

Joululomaaaa


Niin on taas yksi joulu vietetty ja kohti uutta vuotta mennään ja uusia kujeita. Joululoma on tuntunut maittavalta kaiken syksyn kiireen ja tohinan jälkeen! 

Paljon mukavaa puuhaakin on lomaan mahtunut kaiken löhöämisen vastapainona. Kovasti olemme tytön kanssa leikkineet uusilla Pukin tuomilla leluilla, mm. junaradalla, olemme pelanneet Chocoa ja tietenkin leikkineet prinsessabarbeilla! Pukki toi myös nukkekotiin kauankaivatun alakerran ja nukkekodilla onkin kovasti puuhailtu. Nukkekodin remontti tosin on edelleen vaiheessa, täytynee kunnostautua talven aikana ja rempata torppa valmiiksi! Pukki toi minulle mm. himoitsemiani Iittalan Taika-astioita sekä iPhone6:n. Sain uuden luurin käyttöön lauantaina sim-kortin uusimisen myötä ja se on aaaivan huippu! Eniten pidän uudessa luurissani kamerasta, joka on todella huippu entiseen iPhone neloseen verrattuna! Kamera on niin hyvä, että ehkä nyt jopa tulee kuvattua jotain normaali arjen juttujakin. Kuvaajan kirouksena on se, että normaaliarjessa ei jaksa kaivaa kameraa esiin joka tilanteessa vaikka tilanne olisikin kutkuttava kuvattavaksi. Kun pelkkä kamerahan ei riitä, vaan sitten pitää virittää myös salamaa, softboksia ym. Monesti tuumin, että ei kuvasta kuitenkaan tule hyvä kun valo ei riitä, kuvakulma on huono jne. enkä jaksa vaivautua kaivelemaan koko kuvauskalustoa esiin. Ja sitten se tilanne onkin jo mennyt ohi.Joulukoristeet ovat saaneet jo pikkuhiljaa väistyä kotoa ja uusia pukinkontista löytyneitä sisustusjuttuja on päässyt paikoilleen. Joulukuusi tököttää vielä paikoillaan ja saa siinä komeillakin uudenvuoden yli. Suurimpana muutoksena olkkariin tuli uusi seinäkello, joka oli kauan kaivattu ja toivottu, kun entinen väliaikaiskello oli aaaivan liian pieni. Nyt uusi kello komeilee nojatuolin yläpuolella, johon sen jo ajatuksissani olin kaavaillutkin. 

Kävin sunnuntaina tekemässä tämän vuoden viimeisen kuvauskeikkani. Pääsin kuvaamaan ihanat ristiäiset ja tooodella suloista pientä vauvaa. Ja mikä parasta, sain pidellä tätä pienokaista myös sylissä. Tämä kuvaaja oli myyty. 

Lenkkipolun varrelta.

Vihdoin kunnon talvi tuntuu tulleen - ja myös kirpeiden pakkasten kera. Kävimme tytön kanssa kuvailemassa talvista pakkaspäivän maisemaa Kärnäkoskella. Näpit meinasivat jäätyä! 

Toivotaan lisää aurinkoisia talvipäiviä - erityisesti vapaapäiville. Tänään lähdemme iltapäivällä pulkkamäkeen ja nyt treenille. 

Hyvää uuttavuotta kaikille !! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)