perjantai 2. tammikuuta 2015

1-vuotias blogi
Niin vaihtui vuosi 2015 ja hei - mehän mennään siis jo kovalla tohinalla kohti kevättä!  Muistinpas tuossa myös, että blogini ensimmäinen postaus tuli 27.12.2013, eli vuosi on blogin parissa jo vierähtänyt! Ajattelin blogia aloittaessani, ettei tätä kuitenkaan kukaan lue, mutta lukukertoja on kertynyt kuitenkin mukavasti mittariin, kiitos kaikille lukijoille! :) 

Talviloma loppui ja eilen oli ensimmäinen työvuoro. Tänä aamuna alkoivat vapaat. Viikonlopun aikana on tarkoitus heivata joulukuusi pois ja vaihtaa jouluverhot keittiöstä, sitten joulu onkin meidän osalta kokonaan taputeltu. 

Treenikärpänen on purrut onneksi. Olen käynyt lenkillä ahkerasti ja tehnyt kotitreeniä. Töissä pääsen käymään salilla ja eilen tulikin riehuttua puntilla hyvä setti. Pitkästä aikaa punttitreeni tuntui kivalta ja mielenkiintoiselta kun tein vauhdikkaamman ja toiminnallisemman treenin. Kävimme kaverin ja hänen lasten kanssa mäenlaskussa alkuviikosta ja tämäkin reissu kävi hyvästä treenistä. Pakarat kiittivät, kun toimi muksulle hiihtohissinä jyrkässä mäessä - ja tietenkin monta kertaa. Tyttö tuumi pois lähtiessä autossa "Oli kivaa! Ensi viikolla uudestaan!" 

Uudenvuoden kunniaksi tein voileipäkakkua, jota sain tarjota kaverille. Kävimme katsomassa lasten ilotulituksen ja sain räpsittyä kuvia raketeista omalta parvekkeelta. 

Jouluruusu kukkii!! Edellisen jouluruusun tuhosivat jotkut kirvat, mutta tämä kukoistaa!!! :) 

Kaikille oikein iloista alkanutta vuotta, uusine kujeineen! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)