maanantai 26. tammikuuta 2015

Ripaus vaaleanpunaista


Kuten viime postauksessa kirjoittelinkin, vaaleanpunainen on löytänyt tiensä taas meidän talviseen olkkariin. Vaaleanpunaisia yksityiskohtia löytyy sohvan tyynyistä, kynttilöistä ja tietysti kukista. Lauantaina imuroidessa tutkimme myös, mitä sohvanalunen on taas syönyt. Jokainen kissanomistaja tietää, että huonekalujen aluset ovat mainioita piilottelupaikkoja pikkuruisille leluille. Niin myös meillä. Sohvan alta löytyi tälläkin kertaa noin 50 erilaista palloa, hiirtä ja tietenkin myös tytön legoja, barbien tavaroita, muumitalon tarvikkeita ym. ym. 

Sappeni kiehui sohvan kanssa muutenkin. Olen katsellut sohvaa nyt ilmeisesti liikaa ja liian läheltä ja kuppi meni nurin. Tilasin uuden sohvan. Olkkariin tulee lisää tilaa kun uusi sohva on "normaali" kolmenistuttava sohva ilman divaaniosaa. Ja kissojenrepimä, kotimme häpeäpilkku lähtee vihdoin nurkistamme. Nykyinen sohva on meidän sisustukseemme aaaaaivan liian tumma. 

Tilasin Ikeasta nojatuolimme kanssa samaa sarjaa olevan Ektorp-sohvan, valkoisen tietysti. Valkeaa sohvaa meille olisi turha haaveillakaan ilman irtopäällisiä. Nojatuolin antamien käyttökokemusten perusteella kissankarvatkin irtoavat Ektorpin kankaista paremmin kuin nykyisestä sohvasta. Sohva kotiutunee parin viikon päästä. Samalla vaivalla ja rahalla tilasin myös tytön sängyn kotiin, niin ei tarvitse itse köijjätä Ikeasta kuin patja. Kaiken muun pienen sälän lisäksi siis tietenkin... Eilen sain myös makkaria kuntoon. Olin jo silittämässä uusia verhoja ikkunaan, kun huomasin niiden olevan niin sähköisiä, että ne oli pestävä ensin. Verhot onneksi kuivuivat nopeasti, joten kaverin kanssa heitetyn Kodin1-reissun jälkeen sainkin ne jo ikkunaan.  Makkari näyttää niiiiiin valoisalta ja raikkaalta kun tekstiilit ovat puhtaan valkoiset. Makkarissa pitää säätää vielä muutamia yksityiskohtia ja lopullinen silaus muodostuu jahka tytön sänky tulee. Can't wait! 
Mikään tilaihme makkarimme ei ole, mutta ehkä me tänne vielä jotenkin mahdumme vaikka tyttö saakin isomman sängyn. Kodin1:n loppuunmyynnissä oli vihdoin kaikki Iittalan tuotteet -30% ja sehän tarkoitti sitä, että meille lähti vaaleanpunainen Kastehelmi-tuikkukippo sekä pari kirkasta samaisen sarjan jälkiruokakulhoa 💕 Hauskaa uutta alkanutta viikkoa kaikille! :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)