sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Talven ekat tulppaanitVuosi on lähtenyt hyvin käyntiin treenaillen ja lenkkeillen. Eilen kävin tappolenkillä ja matkan varrella poikkesin Plantageniin hakemaan ihanaakin ihanimmat tulppaanit kotiin. Siivosimme ja tulppaanit olivat viimeinen silaus kotiin. Tulppaanit toivat jo ripauksen kevättä. Ulkona ei tosin siltä tuntunut, kun lenkkeilin hirveässä vastatuulessa, sohjossa ja märkää lunta piiskautui kasvoille. Mutta kyllä se kevät on koko ajan lähempänä! 
Siivouksen yhteydessä heivasimme joulukuusenkin pois. Yleensä olen viskannut kuusen mäkeen jo paljon aiemmin, mutta nyt kun kuusi oli aito, en raaskinut sitä niin aikaisin hävittää. Kuusi lähti juuri oikeaan aikaan, ennenkuin se alkoi karistaa mielettömästi. Olohuoneeseen tuntui tulleen tilaa taas kun kuusi katosi. Onneksi sain innokkaan siivousapulaisen... 
Kuusessa tuntui olevan mieletön määrä koristeita, kun niitä purimme säkkiin. Kissat eivät olleet saaneet tällä erää vietyä koristeita kovinkaan paljoa, ilmeisesti oikeasta kuusesta koristeita oli vaikeampi nyysiä kuin muovikuusesta. Pitäydymme siis ehkä ensi joulunakin aidossa kuusessa ;)


Kuusenkoristeet säkin pohjalla.

Kissa on löytänyt oivan torkkupaikan... 


Joulupukki toi ihanat hopeiset kynttilät, joita
malttamattomana himoitsin paikoilleen. Kun joulukoristeet
saatiin raivattua pois, uudet kynttilätkin pääsivät esille.

Joulupukki toi nukkekotiin tytölle alakerran ja muutamia kalusteita, joten leikimme eilen taas nukkekodilla. Nukkekoti on edelleen keskeneräinen ja remontoimmekin sitä eilen vähän lisää. 

 Mukavaa päivää kaikille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)