torstai 22. tammikuuta 2015

Talven ihmemaaKeittiön uudistus alkaa olla muutamaa pientä yksityiskohtaa vaille valmis! Verhon sain viriteltyä paikoilleen ja uusi jakkara pääsi paikalleen. Sain jakkaralle vielä sopivan istuintyynynkin. Kissojen ruokakupit ja tabletit menevät vielä vaihtoon. Suurimpana muutoksena olisi perunalaatikko, joka pitäisi vihdoin saada tehtyä valmiiksi. On vähän projekti venähtänyt. 
Meinasin ensin, että tekisin pottulaatikosta vitriinikaapin, mutta tyydyn nyt ehkä kuitenkin ihan normaaliin hyllyyn. Hyllyn sisältökin on vielä hitusen auki, mutta enköhän siihen jotain täytettä keksi.

Kehyksiä olisi tarkoitus hankkia seinälle enemmän, mutten ole vielä osannut päättää mitä niihin laittaisin. Toisaalta olisi kiva teettää mustavalkoisia valokuvia tai sitten jotain tekstiä... Mietintämyssy päähän siis! Tämä itsekuvaamani tulpaani oli yksi idea kehyksiin, mutta katsotaan nyt päätyykö se koskaan seinälle asti. Innostuin kuumeessa ollessani virkkaamaan torkkupeittoa,
joka sekin on hiukan ollut vaiheessa... :D Hiljaa hyvä tulee jne.
Keittiön ohella myös makkari on muutosten kourissa. Kuten edellisessä postauksessa kerroinkin, tilasin keittiönverhojen lisäksi myös makkariin uudet verhot (joku huligaani kun on on tosiaan grafiiteillaan edelliset verhot tuhertanut...) Onneksi en edellisistä verhoista oikein tykännytkään niin eipä ole suuri menetys. Ja saanpahan nyt uudet verhot hyvällä tekosyyllä. Vielä kun saisin viriteltyä ne ikkunaan asti... 


Uudet verhot ovat tällä kertaa oikeasti valkoiset (nykyistenkin verhojen piti kyllä olla valkeat, mutta harmailta ne minun silmissä näyttävät...) Päiväpeittomme oli myös harmaa ja jotenkin tunkkainen (ei siis sanan varsinaisessa merkityksessä). Niinpä otin ja hankin myös uuden, valkean päiväpeiton. Uusi päiväpeitto kirkasti ja raikasti makuuhuoneen kertaheitolla! Tytön sänky on hankintalistalla seuraavana ja siihenkin täytynee jokin uusi päiväpeittokin hankkia, kun nykyinen itsetehty on vähän väärän värinen... Katsotaan mitä löytyy! Ikean reissua odotellessa siis...


Kävin tänään Plantagenista pari esikkoa kotiin. Matkaan tarttui myös helmililja ja ... joku... valkea sipulikukka... Täytynee kysyä joltain Hemulilta, mikä kyseinen horsma oikein on. Sipulikasvit päätyivät keittiöön ja vaaleanpunaiset esikot olkkariin. 


Olkkariin on alkanut päivittyä taas vaaleanpunaista kuten viimekin talvena. Hempeän vaaleanpunainen saa taas väistyä, mitä pidemmälle kevättä edetään. Olen jo tehnyt pari piristävää hankintaa, jotka pääsevät esille sitten vähän myöhemmin. 


Tytön leikkinurkkauksesta. 
Lunta on tullut parin viime viikon aikana niin paljon, että lumitöitä on saanut tehdä urakalla, jotta ajokilla on päässyt johonkin. Nyt lumisateet vaihtuivat paukkupakkasiin, eli loistaviin kuvaussäihin. Näihin talvisiin maisemiin on hyvä lopettaa! Päivittelen blogia, jahka saan makuuhuonetta vähän parempaan kuosiin! 


Iltapäivän auringon viimesäteet :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)