lauantai 7. helmikuuta 2015

Haaveissa maanantai


Odotamme innolla maanantaita ja Ikean setää. Vanha sohva lähti torstaina ja kylläpä olkkari osaakin olla oudon näköinen! Lattialla istuskelu alkaa riittämään ja ainoa kelpo istuimemme - nojatuoli - on ollut hyvin suosittu kaikkien perheenjäsenten keskuudessa. Kuten kuvasta voi päätellä - ja siitä karvamäärästä, joka nojatuolissa on aamuisin...Sohvan lähdön myötä tilaa tuli kummasti ja kun divaaniosaa ei uudessa sohvassa ole, sain nojatuolin siirrettyä keskemmälle nurkasta. Nojatuoli on näin selkeämpi kokonaisuus tulevan sohvan kanssa. Expedit-hyllykkömme lähtee myös uuteen kotiin ja näin ollen tilaa tulee vielä lisää. 

Olkkariin on suunnitteilla jonkin sorttinen vitriini. Tällä Ikean reissulla en vielä saa sitä kuitenkaan tuotua, joten jää hyvin aikaa mittailla ja suunnitella, mitä olkkarin säilytysjärjestelmälle tehdään. Nykyinen sohvapöytä on vähän turhan jykevä ja näin ollen tilasinkin uuden, pyöreän sohvapöydän. Pöytä on samankokoinen kuin nykyinen, mutta muotonsa vuoksi näyttää paljon sirommalta. Innolla odotan pöytää! :) 

Expedit-hyllykön lähdön myötä leikkinurkka tulee enemmän esiin ja osaksi olohuonetta ja koko tila avartuu. Tajusin myös, että mattokuvio täytyy miettiä uudelleen. Nyt tila on jaettu kolmeen osaan, kun osa olohuoneesta on erotettu tilanjakajalla leikkinurkkaukseksi - ja olkkarissa onkin kolme erilaista mattoa. Leikkinurkkauksen karvalankamaton siirrän makuuhuoneeseen ja olkkariin on hommattava yksi isompi selkeä matto, jotta kokonaisuus on yhtenäisemmän ja selkeämmän näköinen. Tämä kuuluisa lumipalloefekti lähti liikkeelle siitä vaivaisesta sohvasta... Ja nyt näyttää siltä, että puolet olohuoneesta menee uusiksi :D 


Tytsyn karkkipäivä :)

Huomenna on taas työvuoro ja univelat täytyy nukkua pois. Eli tänään ajoissa petiin. Zzzz... Unisiin tunnelmiin! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)