torstai 5. helmikuuta 2015

Kaappien siivoilua ja uutuuksia

Lumista huomenta! 

"Haaveilua"

Lunta on tullut kiitettävästi tässä viime viikon ajan. Luonto on aivan upean näköinen, vielä kun tulisi kova pakkanen ja kirkas sää niin kamera olisi kovassa käytössä! :) Nyt olen tyytynyt kuvaamaan studiokuvia. Viikonloppuna kummipoikani kävi kuvattavana pikkuveljensä kanssa ja eilen kokeilimme tytsyn kanssa uusia kuvauskikkoja. Piti tilata pitkästä aikaa lisää kuvauslelujakin :)Varma keväänmerkki meillä on se, että minä siivoan kaappeja. Olen raivannut kaapeistamme rojua rankalla kädellä kirppikselle ja roskiin. Olen surutta heittänyt huonoja pyyhkeitä, lakanoita ja vaatteita roskiin. Tytön vaatekaappikin tuli taas siivottua ja pieneksi jääneet vaatteet päivittyivät uusilla. Kun joku kori tyhjenee, meillä se täyttyy hyvin nopeasti, kuten kuvasta voi päätellä... Tänään vanha sohvamme lähtee vihdoin uuteen kotiin ja me istumme neljä päivää ilmeisesti lattialla :D Onneksi Ikeasta tuli eilen viesti, että uusi sohva ja sänky tulevat todella maanantaina. 

Päätin myös, että nykyinen Expedit-kirjahyllymme lähtee vaihtoon. Kirjahylly on meille tätä nykyä aivan liian suuri kun tavaramäärä on karsiutunut, joten vaihdetaan se myöhemmin. 
Suunnittelin myös sivupöydän hankkimista ja uusi sohvapöytäkin olisi kiva, kun nykyinen on täynnä jotain mikroskooppisia lommoja. Kodin1:n loppuunmyynti on käynnissä ja myymälä onkin tyhjentynyt aika tehokkaasti. Itselle matkaan on tarttunut Iittalan kastehelmikulhoja, yksi lautanen, Teema kahvikuppeja sekä Savonia salaattiottimet, kaikki -30%. Tytön synttäreille täytyy hankkia kastehelmen jalallinen kakkulautanen, mutta niitä ei enää ollut jäljellä, joten tilasin sen Iittalan nettikaupasta, -30% :) 

Eilisellä reissulla ostin Kodin1:stä Annon namipussilakanat (-40%). Ne odottavat nyt pestynä silitystä ja sänkyyn pääsyä :) Tytsykin sai uuden perintöpeiton käyttöönsä ja "vauvojen"peitot pestiin ja pakattiin säilöön. 

Treeni on sujunut hyvin ja eilen lenkillä oli taas kiva huomata, että juoksu kulki taas entistä kevyemmin. Sunnuntaina kävin kaverin synttäreillä ja sain syödä voileipäkakkua ja juustokakkua. Herkut maistuivat mielettömän hyviltä (olihan ne taidolla tehtykin!) kun niitä harvoin saa syödä. Seuraavan kerran saan herkkuja tytön synttäreillä ja sitten ehkä joskus :D Päätin kokeilla viikonloppuna kaikkien ylistämiä banaanilettuja. Laitoin taikinaan banaaneja, munia sekä kanelia. Noh. En kyllä oikeita lettuja näihin vaihtaisi. Ilman marjaläjää en olisi edes saanut lettuja alas :D Kun makeannälkä yllättää, syön mieluummin kasan marjoja ja jätän letut sikseen.


Uusin Unelmien talo ja koti tippui eilen postiluukusta, joten täytyy tänään treenien, kaappien järjestelyn ja muun siivoilun ohella ehtiä lueskellakin :)
Mukavaa torstaita kaikille! Päivittelen ensi viikolla uusia näkymiä, jahka saamme sohvan paikalleen ;) 

NimpparikukatEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)