torstai 12. helmikuuta 2015

Uusi sohva


Kauanodotettu uusi sohva kotiutui maanantaina ja pikaisen kasausoperaation jälkeen se pääsi paikalleen. Sohva oli hyvin odotettu muutaman päivän lattialla istumisen jälkeen. Sohva on mukavan pehmeä ja hyvä istua, kaikkien meidän mielestä... Kissankarvoista päätellen erityisesti kissojen... 

Olkkari valostui ja raikastui kummasti sohvan tulon myötä ja tilaakin on ihan eri tavalla. Matto koitui nyt ongelmaksi kun en osaa päättää, miten päin sen lattialle pyöräyttäisin. Kokeiltu on jos jotenkin päin, mutta mikään ei tunnu fiksulta. No lopulta päädyin kääntämään sen sohvan suuntaisesti. Haluaisin myös purkaa hyllykön jo osiin, mutta ehkä on vielä hetki maltettava kun joka paikka on sekaisin mylläysten jäljiltä. 


Ennen...

Jälkeen :)

Aamulla kävin myös hakemassa uuden sohvapöydän kotiin. Ensin pelkäsin, että pöytä olisi liian suuri, mutta tilaa tuli niin reilusti, joten pöytä on juuri sopivan kokoinen. Laitan kuvaa koko olkkarista jahka mylläysoperaatio on valmis :)

Myös tytsyn uusi sänky saatiin paikalleen ja makkari tietysti muokkautui sitä myötä. Tai oikeastaan koko kämppä. Tästäkin lisää jahka makkari on valmis! :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)