maanantai 2. maaliskuuta 2015

Ripaus kevättä


Jälleen kerran on tovi vierähtänyt viime postauksesta, mutta eipä tässä mitään kovin ihmeitä ole tapahtunutkaan :D Töissä olen juossut, kuvauskeikoilla käynyt, treenannut, touhunnut tytön kanssa ja jahdannut hirviä :D Kirppiskamojen kanssa puljatessa on vierähtänyt taas monta päivää ja hyvää tiliäkin on tullut :) Hyvä, että omista turhista tavaroista on jollekin iloa :)


Tänään lähdin töihin normaalisti. Työmaalla sitten huomattiin, että eipä minun olisi tarvinnutkaan mennä :D Aiemmin oli puhetta, että teen vielä tämän vuoron, mutta ei kukaan ollut infonnut minua muuttuneista suunnitelmista :D Kävinpä sitten aamukahvilla 80 kilometrin päässä. Heh! :) 

Yllärivapaan kunniaksi keksin kyllä tekemistä ja talsin Biltemaan. Ulos tulin kaupasta mustan maalipurkin kanssa ja keittiönhylly saikin ylleen ensimmäisen maalikerroksen.Kodin1:n loppuunmyynti on edennyt lopuilleen ja nyt tavaraa sai vielä suuremmilla alennuksilla. Itselle tarttui matkaan Sarpanevan teräslautanen vaivaisella 19 eurolla! Ei siis huonot vapaat ollenkaan ;)

Aurinko on ollut kateissa monta päivää. Huomasin myös, että pääsiäinenhän on jo kohta! Kaapissa oli kevättä varten pari keltaista tyynynpäällistä ja kynttilää odottamassa, joten ajattelin joutessani flunssan kourissa myllätä olkkaria. 

Sunnuntaina on tytön 3-vuotissynttärit ja loppuviikko meneekin niitä järjestellessä ja flunssaa potiessa ilmeisesti. Päivittelen synttärihumua! :) Mukavaa maaliskuuta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)