sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Black and white

Kuvat napsittu illalla, siksi verhotkin jo kiinni :)
Eihän siinä kauaa mennyt, kun mustavalkoinen sisustus alkoi levitä keittiöstämme myös muualle kotiin... Olin pähkäillyt kauan keittiössä olleen mustan jakkaran kohtaloa ja pyöritellyt sitä mielessäni ympäri olkkaria. Lopulta keksin sille oivan paikan nojatuolin vierestä pienenä apupöytänä. 


Sohvalle päätyivät mustavalkeat tyynynpäälliset ja pieniä mustia yksitiyskohtia tuli muutenkin, mm. kukkaruukkua ja kehyksiä. Joka kerran Kodin1:n loppuunmyynneissä käydessäni, himoitsin mustavalkeita Annon siksak-ja nami-huopia. Mustaa oli vain keittiössä ja eihän keittiössä huopaa tarvitse, niin jätin huovan aina ostamatta. Nyt kuitenkin rantautin siksak-huovan nettikaupasta kotiin. Tykkään :) Pääsiäisen mentyä ohi, keltaiset väripilkut päivittyvät mustavalkeiksi nekin. Ajattelin ensin, että hankkisin kesäksi jotain värilänttiä olkkariin, esim. vihreää, mutta taidan nyt mennä tylsästi mustavalkealla. 

Ulko-oven kynnysmatto oli päässyt kehnoon kuntoon ja peseminen vain murennuttaisi pohjan - joten ostin suosiolla uuden. Väriksi valikoituikin siihenkin musta. Myös eteiseen tekemämme penkin päällistyyny on ollut menossa uusiksi jo kauan. En vain ole ehtinyt hankkia siihen vielä kangasta. Väriksi valikoitunee siihenkin musta... Katsotaan :) 
Lisää mustia yksityiskohtia täytynee varmasti päivitellä olkkariin, jotta kokonaisuus on yhtenäinen, mutta mennään nyt näillä :) Katsotaan, milloin musta rantautuu myös makkariin. 


Mukavaa päivää! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)