tiistai 12. toukokuuta 2015

Äitienpäivää ja matkakuumettaToukokuun alku on jo edennyt huimaa vauhtia. On taas se aika vuodesta, kun aika tuntuu vain yksinkertaisesti karkaavan. Äitienpäivät on juhlittu ja matkavalmistelut on aloitettu tohinalla. Viimeiset pari kuukautta ovat olleet täynnä kaikenlaista tohinaa ja onkin kiva nyt ottaa edes muutama päivä iisisti reissun merkeissä. 


Perjantaina kävimme tyttären kanssa töistä päästyäni moikkaamassa isomummia Parikkalassa. Kävimme samalla katsomassa piipaata äidin työpaikalla. Isomummilassa oli isotätikin, jonka kanssa tytöllä sujuikin leikit niin hyvin, ettei neito olisi malttanut lähteä pois. 

Kävimme myös katsomassa isomummin talon lähellä olevaa lähdettä, joka junioria kiinnosti hirmuisesti. Ötökät sensijaan eivät olleet niin mieluisia ja vähän piti itkuakin vääntää kun hämähäkki käveli liian läheltä... Rentukoita oli valtavasti ja tietenkin yksiä suosikeistani - sinivuokkoja.
Lauantaina kävimme tytsyn ja kaverin kanssa tutustumassa uuteen Iso-Kristiinaan, Lappeenrannan suurimpaan ja täysin uudistettuun kauppakeskukseen. Kauppakeskus oli kivannäköinen. Toivotaan, että asiakasvirtaa riittää ja uudet sekä vanhat liikkeet ovat siellä vielä vuodenkin päästä. Erityisesti uudet raflat ovat enemmän kuin tervetulleita kaupunkiin. Matkaan ei tarttunut Sebastianin hiuslakkaa kummempaa (kun sai halvalla...). Tarjouksessa oli Iittalan valkoista Teemaa, mutta eipä ollut enää tarpeellisia astioita jäljellä, joten tuli aika halpa kierros :) En tosin ollut oikein mitään vaillakaan. Shoppaillaan Budapestista sitten jotain hyödyllistä. 


Äitienpäivänä kävimme moikkaamassa mummoja. Sää oli lämmin ja aurinkoinen, joten kyläilyn jälkeen veimme myös veneen vesille. Kävimme ensimmäisellä veneajelullakin. Tyttö keksi "kalastusliiveistään" pillin, johon hän puhkui koko matkan ajan huudellen "hätätilanne, mastot ylös!" Onneksi vesillä käy sellainen meteli, ettei kukaan kuullut höpinöitä - saati ottanut niitä todesta... 


Meriharakka venerannassa. En ole koskaan ennen nähnyt meriharakkaa livenä,
enkä edes tiennyt niiden hengailevan näillä seuduilla.

Itse sain äitienpäivälahjaksi kastehelmisarjan jälkiruokakulhoja ja tarjoilukulhon. Tyttö oli askarrellut hoidossa hienon tiskirätin, jota en kyllä raaski käyttää. Tiskiriepuun neitokainen oli piirtänyt tietenkin Nyytin ja Touhon. 

Tähän viikkoon sisältyy kaksi työvuoroa (joista toinen jo takana), matkavalmisteluja, asiakastapaaminen ja tytön kanssa täytyy oleilla varastoon muutaman päivän eroa varten :) Laittelen blogiin kuvia ja matkakertomusta sitten ensi viikolla. Toivotaan hyviä reissusäitä ja jos kamerakin säilyisi tällä erää vähemmillä kolhuilla - ja rahapussi edes tallessa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)