tiistai 12. toukokuuta 2015

ÄitienpäivääToukokuun alku on jo edennyt huimaa vauhtia. On taas se aika vuodesta, kun aika tuntuu vain yksinkertaisesti karkaavan. Äitienpäivät on juhlittu ja matkavalmistelut on aloitettu tohinalla. Viimeiset pari kuukautta ovat olleet täynnä kaikenlaista tohinaa ja onkin kiva nyt ottaa edes muutama päivä iisisti reissun merkeissä. Perjantaina kävimme tyttären kanssa töistä päästyäni moikkaamassa isomummia Parikkalassa. Kävimme samalla katsomassa piipaata äidin työpaikalla. Isomummilassa oli isotätikin, jonka kanssa tytöllä sujuikin leikit niin hyvin, ettei neito olisi malttanut lähteä pois. 

Kävimme myös katsomassa isomummin talon lähellä olevaa lähdettä, joka junioria kiinnosti hirmuisesti. Ötökät sensijaan eivät olleet niin mieluisia ja vähän piti itkuakin vääntää kun hämähäkki käveli liian läheltä... Rentukoita oli valtavasti ja tietenkin yksiä suosikeistani - sinivuokkoja.
Lauantaina kävimme tytsyn ja kaverin kanssa tutustumassa uuteen Iso-Kristiinaan, Lappeenrannan suurimpaan ja täysin uudistettuun kauppakeskukseen. Kauppakeskus oli kivannäköinen. Toivotaan, että asiakasvirtaa riittää ja uudet sekä vanhat liikkeet ovat siellä vielä vuodenkin päästä. Erityisesti uudet raflat ovat enemmän kuin tervetulleita kaupunkiin. Matkaan ei tarttunut Sebastianin hiuslakkaa kummempaa (kun sai halvalla...). Tarjouksessa oli Iittalan valkoista Teemaa, mutta eipä ollut enää tarpeellisia astioita jäljellä, joten tuli aika halpa kierros :) En tosin ollut oikein mitään vaillakaan. Äitienpäivänä kävimme moikkaamassa mummoja. Sää oli lämmin ja aurinkoinen.Meriharakka venerannassa. En ole koskaan ennen nähnyt meriharakkaa livenä,
enkä edes tiennyt niiden hengailevan näillä seuduilla.


Itse sain äitienpäivälahjaksi kastehelmisarjan jälkiruokakulhoja ja tarjoilukulhon. Tyttö oli askarrellut hoidossa hienon tiskirätin, jota en kyllä raaski käyttää. Tiskiriepuun neitokainen oli piirtänyt tietenkin Nyytin ja Touhon. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)