sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Kesä tuliKävimme viikko sitten Kärnäkoskella Savitaipaleella. Kärnäkosken linnoituksessa oli jo lampaitakin ja niiden kanssa tytsy olisi viihtynyt tovin jos toisenkin. Yksi lampaista taisi olla paksunakin, joten pikkukaritsoita odotellessa :)Kävin myös korjauttamassa Roomasta ostamani Sisleyn nahkalaukkua, josta vetoketju oli renkannut alusta asti. Itse vetoketjun vaihto ei maksanut 28 euroa enempää (kiitos suutarisetä!) mutta erehdyin matkalla uuteen Vilan liikkeeseen... Matkaan tarttuikin farkkutakki, toppi ja mekko. Kröhöm. 


Kesä on todellakin täällä ja innolla odotan jo kaikkea kesäistä puuhaa! Kesä tuli taas jotenkin niin äkkiä - ja kyllähän se äkkiä hujahtaa ohikin. Perjantaina hullaannuin kesäkukista ja hankin kauan haaveilemani toisen parvekelaatikon partsille, johon siirsin parit orvokit ja ostin pelargoniat. Samettiruusut ovat kasvatuksessa vielä ja odotankin innolla, että saan siirretyksi ne ulos asti. 

Kävimme aiemmin viikolla pitkästä aikaa Mikkelissä. Reissu oli hauska ja oli kiva nähdä kaveria pitkästä aikaa. Kotiinpaluu ei enää ollutkaan niin mukavaa, kun pupumme Tiuhti oli kuollut päivän aikana. Vieläkin meinaan viedä salaattia Tiuhtille tai kerätä ulkoa voikukanlehtiä. Ehkäpä sitä aikanaan tottuu siihen, ettei kotona enää olekaan pientä ristiturpaa. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)