sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Kesä tuli

Reissut on reissattu ja seuraavaksi odotellaan sitten kesälomaa (kaksi työvuoroa vielä... Eli selvemmin reilu viikko). Budapestin reissu oli huippu! Reissusta voit lukea Maailmalla-sivulta. Kotiinkin oli tietysti kivaa tulla, kun tytsy odotti :) Matkakuume ei ainakaan reissusta helpottanut - päinvastoin... Nyt matkakuume polttelee kahta kauheampana ja syksyä odotellaan reissujen osalta innolla. Nautitaan sitä ennen kuitenkin kesästä täysin siemauksin :)

Kävimme viikko sitten Kärnäkoskella Savitaipaleella. Kärnäkosken linnoituksessa oli jo lampaitakin ja niiden kanssa tytsy olisi viihtynyt tovin jos toisenkin. Yksi lampaista taisi olla paksunakin, joten pikkukaritsoita odotellessa :)

Kävin myös korjauttamassa Roomasta ostamani Sisleyn nahkalaukkua, josta vetoketju oli renkannut alusta asti. Itse vetoketjun vaihto ei maksanut 28 euroa enempää (kiitos suutarisetä!) mutta erehdyin matkalla uuteen Vilan liikkeeseen... Matkaan tarttuikin farkkutakki, toppi ja mekko. Kröhöm. 

Kesä on todellakin täällä ja innolla odotan jo kaikkea kesäistä puuhaa! Kesä tuli taas jotenkin niin äkkiä - ja kyllähän se äkkiä hujahtaa ohikin. Perjantaina hullaannuin kesäkukista ja hankin kauan haaveilemani toisen parvekelaatikon partsille, johon siirsin parit orvokit ja ostin pelargoniat. Samettiruusut ovat kasvatuksessa vielä ja odotankin innolla, että saan siirretyksi ne ulos asti. 
Kävimme aiemmin viikolla pitkästä aikaa Mikkelissä. Reissu oli hauska ja oli kiva nähdä kaveria pitkästä aikaa. Kotiinpaluu ei enää ollutkaan niin mukavaa, kun pupumme Tiuhti oli kuollut päivän aikana. Hautasimme Tiuhtin mummolan koivikkoon. Tyttöä kiinnosti kauheasti, miksi pupu haudattiin maahan. Vieläkin meinaan viedä salaattia Tiuhtille tai kerätä ulkoa voikukanlehtiä. Ehkäpä sitä aikanaan tottuu siihen, ettei kotona enää olekaan pientä ristiturpaa. 

Viikonloppuna kelit suosivat niin paljon, että pääsimme ulkoiluttamaan venettä ja kävimme satamassa jätskillä. Kesälomareissuun meinasimme lähteä Tampereelle ja patikkareissukin on miltei järkätty kesäkuun lopulle. Ensi viikon helteitä odotellessa! ;) Nautitaan, se on kesä nyt! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)