perjantai 26. kesäkuuta 2015

Keittiövaaka

Eilen sain hankittua rutkasi vaelluskamaa ja enää puuttuisivatkin vain oikeastaan muonat. Löysin Intersportista kaksi naisten teknistä t-paitaa yhden hinnalla ja nehän lähtivät oitis matkaan. Sukkia lähdin alun alkaen metsästämään ja sellaiset löysinkin Prismasta. Retkeilyhyllyllä marhaillessani tajusin myös, että tarvitsen ruokailuvälineet (eipä käynyt aiemmin mielessä...) ja ostin näppärän kasaantaitettavan juomapullon, joka on helppo roikottaa repun ulkopuolella. Koska ilman kännykkää olo tuntuu liian pelottavalta ja älyluurimme ovat akkusyöppöjä (oma kestää vielä yllättävän hyvin!?), nappasin Gigantista matkaan varavirtalaitteen. 

Kävin eilen heittämässä 14 kilsan fillarilenkin ja kotiin palattuani selailin Instagramia iltapalan yhteydessä. Huomasin, että ihmiset olivat päivitelleet kuvia ihanasta retro-keittiövaa'asta. Vaaka oli löytynyt Lidlin mainoslehtisestä. Syöksyin tutkimaan lehtikoria, jonne olin edellisiltana tulleet mainokset suoraan nakannut. Löysin Lidlin mainoksen ja äkkiä selaamaan. Siellähän se vaaka komeili. Lueskelin lehden alalaidasta, että tarjous voimassa vain torstaina. Hmm. Pikainen katsaus kelloon, joka näytti jo yli kahdeksaa ja äkkiä tarkistamaan Lidlin aukioloajat netistä. Seuraavaksi saparo suorana ulko-ovesta ja Lidliin. Onneksi lähin Lidl sijaitsee meiltä noin puolen kilometrin päässä, joten ehdin hyvin ennen kaupan sulkemisaikaa. 


Vaakoja ei ollut lähi-Lidlissä enää kuin punaisena ja hopeisena, joten hopeinen päätyi meille (olisin tahtonut valkoisen). Punainen vaaka näytti oikein herkulliselta, mutta päädyin ajattomampaan harmaaseen. Vaaka näyttää viiteen kiloon asti ja siinä on konepestävä vaakakuppi - ja se toimikin. 

Olen kauan haaveillut keittiövaa'asta ja nyt sen sain a) halvalla b) hyvännäköisenä :) En yleensä edes käy Lidlissä (olen vähän samoilla linjoilla Lidlin-mainosten miekkosen kanssa...) mutta täytynee ruveta seurailemaan Lidlin mainoksia. Blogeissa on viime aikoina vilahdellut mm. Lidlin edulliset kukkaset. Esim. pioneja kaupasta saa murto-osahinnalla monien muiden kauppojen leikkokukkien hinnasta. Ostin kolmen pionin kimpun, katsotaan kuinka kauan ne säilyvät :)Tänään suuntaamme sataman kansainvälisille suurmarkkinoille. Markkinat ovat ensimmäiset laatujaan Lappeenrannassa, joten katsotaan mitä siellä on :) Vaa'an tulon myötä keittiöntavarat menivät vähän uuteen uskoon, joten mylläystä varmaan luvassa tänään siivousten ohella :) Huomenna on luvassa myös rutkasti pakkailua, kun täytyisi saada sullottua vaelluskamat rinkkaan ja tytölle mummolareissun tavarat. Täytynee noudattaa tytön neuvoa pakkauksessa ja pakata myös viiniä mukaan vaellukselle :D 


Aurinkoista perjantaita! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)