sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Kesälomaa


Kesäloma alkoi tiistaiaamuna ja töihin palailen juhannuksen jälkeen keskiviikkona. Loman jälkeen on pari työvuoroa ja sitten seuraakin taas viikon vapaa. Kolmen työvuoron mittainen lomakin tuntuu ikuisuudelta ja kaikkea kivaa onkin jo ehditty ensimmäisen viikon aikanakin tekemään :) Olemme käyneet katsastamassa tämän kesän hiekkalinnaa Satamassa, olemme poimineet kieloja, käyneet fillarilla leikkipuistossa, jätskillä satamassa... Lappeenrannan citykettujakin on tullut moikattua ja kuvailtua, niistä enempi Quality picsin blogin puolella :) 

Sain omankin fillarin kunnostettua. Vaihdoin ihan itse (ekaa kertaa ikinä!) jarrupalat fillariin. Vaihdoin myös entisen kilpapyöräsatulan normisatulaan. Pesimme tytsyn kanssa koko komeuden ja pääsinpä jo ajelemaan ekaa fillarilenkkiäkin! Pyöräily on parasta, toivotaan että pääsen ajelemaan paljon kesän aikana. 


Kaverin kanssa suunnistimme perjantaina Ikeaan Vantaalle. Samalla reissulla kävimme myös visiitillä Porvoossa. Lähtiessämme sää oli sateinen ja hyisen kylmä, mutta Porvoossa tietenkin paistoi aurinko ja oli suloisen lämmintä.  Ostosten osalta en tällä erää ostanut muuta kuin kauan himoitsemani Greengaten lattekupin. Ikeasta ostin tytölle sängyn mummolaan ja omia ostoksia olikin melko vähän. Kylppärimme putkiremppa kesti päivän ja kyseistä remppaa varten kylppärinlattia tuli olla tyhjillään. Tyhjensin kylppäristä korivaunumaisen laatikoston ja muut sälät pois enkä olisi niitä remontin jälkeen halunnut enää edes viedä takaisin kylppäriin. Mietin jo tuolloin, että irrallinen muovilaatikosto on täysin turha, kun laatikot ovat miltei tyhjät. Laatikosto kätki sisäänsä mm. meikkini ja suoristusrautaa ym. sälää, jotka hyvällä organisoinnilla kyllä mahtuisivat muuallekin. Jäin pohtimaan asiaa ja nöyränä rullasin laatikoston takaisin paikalleen.  

Asunnonomistajilla ei ole juuri välähtänyt kylppäriremppaa tehdessä ja kylppärinkalusteiden sijoittelu onkin melko mielenkiintoinen, kun esim. peili sijaitsee eri kohdassa kuin lavuaari. Säilytystila on erittäin rajallinen - kuten myös koko kylppärin/vessan neliöt. Olen siis miettinyt jo jonkin aikaa toimivampaa ja fiksumpaa ratkaisua kylppäriin ja nyt Ikeasta se löytyi. Vanhan laatikostomme/pyykkitelineemme korvasi tikassäilytyshylly, josta myöhemmin oma päivityksensä :) Tämähän aiheutti taas sen kuuluisan lumipalloefektin kotona... :D 


Kävimme myös Parikkalan Patsaspuistossa eilen. Tyttö sai mummin vanhan pokkarin käyttöönsä ja räiskikin kuvia innolla. Muutamista kuvista tuli oikeasti todella hyviä! Puistossa oli järkyttävän paljon itikoita, kuten viimekin kesänä, mutten tietenkään muistanut ottaa itikkamyrkkyä mukaan. Jos seuraavan kerran muistaisi! :D Tiistaina lähdemme kohti Tamperetta ja Nokiaa kesälomareissun tiimoilta :) Toivotaan, että kelit suosivat loppuloman! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)