tiistai 23. kesäkuuta 2015

Mustaa makkarissa


Kämpän mylläyskärpänenhän lähti liikkeelle kylppärin säilytyskalusteesta ja lumipallo kasvoi lopulta laskettelurinteen kokoiseksi. Olen jo kauan haaveillut makkariin vaaterekkiä, johon saisi esille vaatteita kivasti ja tämä toisi myös kaivattua lisätilaa surkeaan makkarin vaatekaappiin. Ongelmana oli tietenkin tilanpuute - eli mihinpä sijoittaisin tuon ihanuuden. 

Pyörittelin mielessäni kaikki huonekalut asunnostamme eri paikoille, enkä meinannut mitenkään keksiä mitään järkevää ratkaisua. Vaaterekille ei ollut mitään muuta fiksua paikkaa, kuin makkarissa eikä sielläkään kuin yhdessä kohti: tytsyn vaatekaapin paikalle. 

Vaatekaappi on onneksi sellainen, että se voi hyvinkin olla olohuoneessakin, koska se ei ole mikään perinteinen vaatekaappi vaan kirjahyllymäinen kaappi. Nyt kun pupun häkkiäkään ei enää ole, olkkarissa on lisätilaa. Niinpä marssimme tytsyn kanssa viikko sitten sunnuntaina Clas Ohlsonille, josta nappasimme valkean vaaterekin ja mustia henkareita. Löysimme myös mustavalkeaa hyllypaperia, jolla päällystin tytön vanhan vaaleanpunaisen, turhaksikäyneen säilytysrasian. Vaatekaappi siirtyi olkkariin lipaston paikalle ja lipasto liikkui entiselle pupunhäkin paikalle. Rekki kasattiin makkariin ja eikun rekkiin sopivia vaatteita kaivelemaan!

Viime Ikean reissulla ostin tytsylle tuliaisena kauan mangutun baldakiinin. Viimeisen lomapäiväni kunniaksi ripustelin harson kattoon. Nyt prinsessalla on oma baldakiini sängyn yläpuolella ja sängyssä todella kelpaa kölliä päivänokosia! 

Pyykkikorimme on ollut rikki jo pitkään ja oikeastaan se on muutenkin ollut vähän ruma. Vihdoin sain myös uuden, tilavamman pyykkikorin Jyskistä. Näinhän se musta väri rantautui myös makkariin! 

Taidamme lähteä tytön kanssa katselemaan kauniita unia kauniiseen makkariin ja kuuntelemaan kesäsateen ropinaa. Mukavaa päivää :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)