torstai 25. kesäkuuta 2015

Uutuuksia

Kotona on taas pieni mylläys ollut käynnissä. Kaikkihan alkoi tuosta pienestä heräteostoksesta Ikeasta, eli tuosta kylppärin uudesta säilytyshyllystä. Säilytystikas ei ollut etukäteen laaditulla Ikean ostoslistalla, mutta bongasin sen kaupassa ja kotiutin meille. Säilytyskaluste on entistä laatikostoa kapeampi, joten suihkussa käyntiinkin jää nyt enemmän tilaa.  Koska kylppärissämme ei ole mitään suihkuseinää/suihkuverhoa (jälkimmäistä en kyllä huolisikaan) säilytyskalusteen on kestettävä vettä (meidän perheenjäsenistä suurin ja pienin onnistuvat kastelemaan puolet kylppäristä peseytymisreissuillaan). Myös avokoreissa säilytettävien tavaroiden on siis kestettävä kastumista. Niinpä korit onkin täytetty pesuaineilla ja tytsyn kylpyleluilla.

Löysin HM:n kotiosastolta muutaman yksityiskohdan, joten olen nyt melko tyytyväinen kylppäriin (tai niin tyytyväinen kun tähän kylppäriin voi olla). Vielä puuttuu pyykkipulverille uusi, sopivampi purkki, jota en metsästyksestä huolimatta ole löytänyt. Ehkä se vielä kävelee jostain vastaan.  

Parin pyyhkeen lisäksi sain säilytyskorin ja pienen puisen laatikon. Kaikki mustia. Hups. Olen saanut joskus sata vuotta sitten tilaajalahjaksi H&M:ltä suuren raidallisen pyyhkeen (sen samaisen mikä on melkein kaikilla) ja pyyhe palveli hyvin monta vuotta. Niinpä uskaltauduin tilaamaan joku aika sitten pari käsipyyhettä henkkamaukalta - kun sai vielä halvalla - ja olin tyytyväinen. Aiemmin meillä on ollut paljon esim. Finlaysonin muumipyyhkeitä, mutta niitä en enää meille huoli. Vaikka pyyhkeitä koristaa Finlaysonin logo, en pidä muumipyyhkeitä enää kovin laadukkaana. Vaikka käytän huuhteluainetta ja tekisi pyyhkeille mitä tahansa - ne koppuroituvat karkeiksi. Olen ollut varsin tyytyväinen H&M:n, Pentikin, Annon ja Luhtan pyyhkeisiin, joita kaapistamme nykyään löytyykin. 

Kesälomani ensimmäinen osio meni mokoma loppumaan ja eilen tuli jo oltua ensimmäinen vuoro töissä. Tänään ohjelmassa olisi vaellusreissun valmistelua. Vaellussukkia pitäsi lähteä metsästämään Intersportin alemyynneistä ja varavirtalähdettä, että luuria saa latailla. Toivotaan, että ainakaan ihan koko päivää ei sada vettä, niin pääsee pyöräilemään! :) 

Mukavaa torstaita! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)