maanantai 20. heinäkuuta 2015

Britakakku

Eilisaamuna alkoivat jälleen vapaat. Tällä erää vapaat tosin alkoivat järkyttävän flunssan kourissa. Tauti on mitä ilmeisimmin mennyt poskionteloihin, mutta katsotaan nyt vielä selviäisinkö ilman lääkärireissua. Itselle poskiontelontulehdus tulee helposti, kun on tullut työskenneltyä ja vietettyä aikaa sisäilmaongelmaisissa rakennuksissa vuosien varrella ja lopulta se anbitioottikuuri on yleensä se ainoa vaihtoehto. Ärsyttää tällä hetkellä ehkä eniten, että fillarointi jää taas tauolle. 

Ostin perjantaina mansikkalaatikon ja perkasin mansikat pakastimeen. Jätin kulhollisen mansikoita naposteltavaksi, mutta kaljupäinen herra ja tytsy olivatkin käyneet popsimassa mummolassa metsämansikoita, joten mansikat olivatkin tallessa jääkaapissa. Tein juhannuksena britakakun ja ajattelin tehdä sitä taas, kun nyt oli tuoreita kotimaisia mansikoita tarjolla. Britakakku on helppo toteuttaa ja maku mitä lumoavin. En yleensä välitä hirveästi marengista, mutta tässä se on niiiiiiiin namia. Britakakun ohjeen löydät kinuskikissan sivuilta. Kaljupäinen herra on erittäin ronkeli ruokien suhteen eikä välitä marengista senkään vertaa, mutta tätä kakkua herrakin pistelee poskeensa urakalla. 


Tänään luvassa on vain lepäilyä, pyykinpesua ja kevyttä siivoilua kotona. Kuten olen aiemminkin maininnut, loppukesä on tuonut syksyisiä fiiliksiä. Myöskin villasukkien neulominen on alkanut kutkutella mielessä. Tytsy tahtoisi Frozen-villasukat (?!?), joten katsotaan josko niitä aloittelisin. Ei tosin ole oikein hajua, että millaisethan kyseiset sukat ovat, mutta sovelletaan :D 

Syksyn mittaan blogissa on luvassa kaikkea uutta ja ihmeellistä, joten tulkaa ihmeessä seuraamaan! Meillä odotetaan mm. kuumeisesti uutta pientä perheenjäsentä, joka kotiutunee muutaman viikon päästä. Hänestä lisää myöhemmin ;)  
Makoisaa päivää! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)