perjantai 24. heinäkuuta 2015

Ensimmäiset kynttilät


Tämä vapaa perjantaipäivä meni kotosalla siivoillen ja pyykkiä pesten. Minä selvisin lenssusta ja nyt se sitten tuli tytölle. Tytsy katseli nuhaisena leffoja päivällä kun minä siivoilin. Tällä erää viikkosiivous ulottui kaappeihin asti. Kaappien siivouksen seurauksena keittiönnurkkaan päätyi valtava tavaravuori. Tuosta roinaläjästä päätellen, meillä ei kyllä ole tänään siivottu. Jos tänä vuonnakaan. No, tavarat liikkuvat siitä kirppikselle, varastoon jne.
Pohdin taas, että miten ihmeessä jokaisella kaappientyhjennyskerralla löytyy joutavaa roinaa, vaikka kaappeja tyhjentäisikin useamman kerran vuodessa ja pitäisi ne siistinä. Blaaaah. 

Tänään saimme nauttia hetken ukkosestakin. Sadetta on tullut pitkin päivää ja hetkittäin sää on ollut todella syksyinen ja pimeä. Niinhän siinä sitten kävi, että ensimmäiset kynttilätkin piti sytyttää illalla siivouksen kunniaksi. Toivotaan, ettei tytsyn lenssu pahene ja pääsisimme vihdoin huomenna Tykkimäelle. Sunnuntaina olisi luvassa jälleen työvuoro ja maanantaina aloitellaankin uusi viikko uusine kujeineen. Tästä lisää myöhemmin ensi viikolla! 

Mukavaa viikonloppua! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)