keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Olkkarissa


Kesäkin jo vaihtui heinäkuun puolelle. Lupiinit ja kielot ovat kukintonsa kukkineet ja illat alkavat hämärtyä. Kunnon kesähelteistäkin saatiin nauttia peräti kahden päivän verran. Kävimme rannalla, uimassa ja nautimme kesästä, edes tuon parin päivän ajan. Nyt kuuntelen jälleen kesäsateen ropinaa - mikä sekin on kyllä ihanaa - ja myhäilen, että tänä vuonna tulee kyllä hyvä mustikkasato! Aina löytyy jotain positiivista, heh. 
Sain viikko sitten huikean idiksen makkarin suhteen ja tänään sain sen toteutettua.  Makkariimme vaihtui vaatekaappi, kun vähän niinkun tavallaan hajotin entisen... Kirjoitan makkarista oman jutun lähipäivinä, joten palataan siihen tarkemmin omassa jutussaan :)

Rymsteerasin vähän olkkaria aamupäivällä ennen makkarin muutosta. Laitoin sohvatyynyt ja muut pienet turkoosit yksityiskohdat kaappiin ja nyt meillä on taas mustavalkeaa. 


Huikeita idiksiä tulee sitä tahtia, että idiksiä ja suunnitelmia on pakko kirjoitella paperille. En kehtaa irtolappuja ripotella sinne tänne, joten olen koonnut idikseni ja suunnitelmani vanhaan ruutuvihkoon. Aamulla tuunasin muistivihkostakin sisustukseen sopivamman, se kun tuntuu aina lojuvan jossain pöydän tai kaapin nurkalla... 

Nyt kellahdan sohvalle koko päivän riehumisen jälkeen. Leppoisaa keskiviikkoiltaa! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)