torstai 9. heinäkuuta 2015

Uusi vaatekaappi

Sain viime viikolla kivan tuunausidean makkariin (tästä lisää myöhemmin). Tämän idean toteutumiseksi makkarin järjestys pitäisi muuttaa.  Kävin sitten eräänä päivänä siirtämään vaatekaappiamme. Vaatekaappi on kämppämme häpeäpilkku. Kaappi on Jyskin lastulevyhökötys, joka on ruma kuin mikä eikä todellakaan mikä säilytyskalusteiden kuningas säilytyskapasiteettinsakaan puoleen. Kaappi oli valmiina asunnossa meidän tähän muuttaessa. Vuosien varrella se on vääntynyt eivätkä laatikotkaan ole menneet kiinni enää vuosiin. Vuokrakaksiossamme ei ole muutenkaan säilytystilaa kahta eteisen kaappia enempää, joten pieni irtokaappi kolmella hyllyllä makkarissa ei ehkä ole muutenkaan paras vaihtoehto... 

Rivien välistä lienee luettavissa, että olen siis vihannut kaappia aina ja voi kyynel sentään, kun se siirtäessä menikin rikki. Olen jo ainakin kolme vuotta ajatellut kysyväni vuokranantajalta, voisimmeko ostaa tilalle järkevämmän ja kauniimman kaapin ja nythän sitten tulikin oiva tilaisuus. Kaapinrötiskö ei kestänytkään liikuttelua. Olin jo Ikeasta löytänyt sopivan kaapin, joten sovimme vuokranantajan kanssa, että soitan heidät hakemaan vanhan kaapinröttelön pois jahka saan uuden kaapin tilalle.

Kaljupäinen herra lähtikin sunnuntaina peräkärryn kanssa viemään crossimopoaan myyntiin ja hän itse ehdotti, että koukkaa samalla reissulla Ikeasta tuon kaapin. Kaapin pakkaus oli niin pitkä, ettei se olisi kovin helposti Audissa tullutkaan ja sainpa kaapin nopeasti tällä tavoin. 


Eilen sitten soitin vuokranantajalle ja he hakivatkin vanhan raadon samana päivänä. Vaihdoin makkarin järjestyksen ja kasasin uuden kaapin. Saranat jätin kaljupäiselle herralle. (Yritin ensin itse, mutta siitä ei seurannut muuta kuin kirosanoja, joten seuraavan kerran en edes yritä...) 

Sänkymme päätyi samalle paikalle, missä se oli alun alkaen ja tytön sänky päätyi vanhan kaapin paikalle. Nyt sänkyjen viereen jää tilaa myös yöpöydille. Kannoinkin vielä illankähmyissä olkkarista mustan jakkaran sänkyjemme väliin ja voilá. Lopputulos on kyllä huoooomattavasti parempi kuin ennen. Kattolamppu pitäisi joskus vaihtaa. Taulut - tai pikemminkin siis valokuvat - hakevat vielä paikkaansa, mutta ehkäpä nekin asettuvat jossain vaiheessa paikalleen, samoin kuin tytön baldakiini. Mitäs tykkäät?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)