perjantai 7. elokuuta 2015

Pullistuva otsasuoni

Remppa etenee varmasti ja itsestä tuntuu, että myös melko hitaasti. Koko ajan löytyy uutta pientä näprättävää ja tuntuu, ettei mistään tule valmista. Huuoohh. 
No on jotain tehtykin - ainakin purettu jos ei muuta. 

Tytsyn huoneen katto on maalattu, vessan katto on maalattu, vierashuone odottaa muuttokuormia, olohuoneesta suurin osa korkeaa kattoa on sudittu kertaalleen (kiitos ahkeralle maalausmestarille!) sauna on vahattu kertaalleen, vessan yksi seinä on käsitelty ja keittiö on suunniteltu, keittiön kaapit ja kaakelit on purettu... 

Koska remontointi ei riitä ajanvietteenä, olen ahminut myös kuvauskeikkoja, joita on sadellut kiitettävään tahtiin. Osaan olen jo joutunut myymään eioota ja tämä harmittaa suunnattomasti, mutta ei taida nyt pystyä. 

Stressistä pullistuvan otsasuonen lisäksi päässä tikittää aikapommin lailla huono omatunto, etten ole ehtinyt olla tarpeeksi tytön kanssa - enkä sen koommin meidän uusimman rasavillin perheenjäsenenkään kanssa. Ja huomaampa monena aamuna herätessäni, etten ole nukkunutkaan kuin muutaman tunnin. Tuitui. 

Huomenna saapuu talven puukuorma ja tytsyn huoneen seinien käsittely alkaa. Joudun myös nöyrtymään ja menemään tapettikauppaan - ja vieläpä kikkailemaan tapetin seinään paikalleenkin. Saas nähdä sanoi isosetä. 

3-vuotiaan äitinä tiedän, että keksejäkin voi löytyä vaikka mistä, mutta
pipari laudan ja hirren välissä oli jo aika ylläri. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)